Kasımpaşa maçı sonrası yazdılar: Galatasaray şampiyon mu olacak?

Kasımpaşa maçı sonrası yazdılar: Galatasaray şampiyon mu olacak?

Trenyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, zorlu Kasımpaşa maçından 4-3’lük galibiyetle ayrıldı. Spor yazarları Kasımpaşa-Galatasaray maçının ardından zorlu maçı değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig’in lideri Galatasaray, ligin 30. haftasında Kasımpaşa’ya konuk oldu. Mücadele karşılıklı gollere sahne olurken, Galatasaray son dakikalarda bulduğu gollerde mücadeleden galip ayrılmasını bildi. Maçın ardından çeşitli açıklamalarda bulunan spor yazarları, maçı değerlendirdi. İşte yazarların değerlendirmeleri:

METİN KARABAŞ

"Şampiyonluk alametleri" | Galatasaray özellikle savunmada büyük hatalar yaptığı karşılaşmadan galip ayrılmayı başardı. Okan Buruk ve öğrencilerinin oyunun hiçbir anında kazanmaktan vazgeçmemeleri üç puanı getirirken, şampiyonluk yolunda en büyük kazanım oldu. (FANATİK)

TUNÇ KAYACI

"Şampiyonluk yolunda dev 3 puan" | Öne geçmelerine rağmen penaltı ve kırmızı kart ile 10 kişi kalıyorsun. Kaçırılan penaltı atışından sonra yenilen iki gol aslında neden ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olduğunu gösteriyor. Sami Hoca, Winck atıldıktan sonra sağ bek hamlesini Fall’ı oraya çekerek yapmamalıydı. Çünkü Zaha oyuna girdikten sonra o bölgede çok etkili oldu. Özetle çılgın bir maç izledik futbol adına zevk aldık. Sonucundan şampiyonluk yarışında Galatasaray unutulmaz bir 3 puan almayı başardı. (FANATİK)

BURCU KAPU

"Vinicius-Midtsjö-Mitroglou" | En kritik virajının olduğu haftada Galatasaray, kendine en ters gelecek, formda Kasımpaşa deplasmanından güç bela kayıpsız döndü. Yolun sonu şampiyonluk olacaksa Vinicius bu maçta adını Midtsjö’nün, Mitroglou’nun, Aydın Yılmaz’ın yanına yazdırdı. (MİLLİYET)

LEVENT TÜZEMEN

"İnanmışlığın göstergesiydi" | Milli maç arasına lider girmek Galatasaray'a kesin yarayacak. Çünkü savunmanın Abdülkerim ve Sanchez'e kesinlikle ihtiyacı var. Berkan o bölgede oynuyor ama etkili olamıyor. Çünkü Galatasaray savunmadan Berkan'la oyun kuramıyor. Berkan en çok orta alanda fayda sağlar. Maç sonu Galatasaraylı oyuncuların taraftarlarıyla defalarca yaptığı sevinç gösterisi kazandıkları maçın önemini bildikleri gibi şampiyonluk için inanmışlıkların göstergesiydi. (SABAH)

BÜLENT TİMURLENK

"Kendi kendine zorlaştırdı, kazandı" | Maçı Beyoğlu derbisi (!) kabul edip tribünleri dolduran, 90 dakika boyunca Ali Sami Yen'e küfreden ve tribün cezası geldiğinde cezalarını hangi stadyumda çekeceklerini bilmeyenlere hayatın tokadı bu... Yoksa Sami Uğurlu yönetiminde Kasımpaşa 2. yarı orta sahayı alıp, 20 hücum yapıp, kalecisi Gianniotis'in 3 net pozisyonu önlediği maçı kazanabilirdi… Hayat işte...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.