Mamak’ta seçim koordinasyon heyecanı

Mamak’ta seçim koordinasyon heyecanı

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, yarın saat 15’te Mamak’ta açılacak olan Mamak Seçim Koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirmek üzere Mamak’a gidecek.

2019 yılındaki yerel seçimlerde uzun bir sürenin ardından yeniden Keçiören Belediye Başkanı olarak seçilen Turgut Altınok, AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmişti. Seçim çalışmalarını sürdüren Altınok, yarın Mamak’ta olacak. AK Parti Mamak Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yapacak olan Turgut Altınok, açılışın ardından Mamaklılara seslenecek.

mamak-2.jpg

Açılış töreninde AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı mevcut Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da bulunacak. Programda Balcı’nın da Mamak halkına konuşma yapması bekleniyor. Açılış programı, Saimekadın Merkez Cami yanında yapılacakken, saat 15’de başlayacak.

ggc8e5dwaaaktov.jpg

Yarın gerçekleştirilecek olan açılış programına tüm Mamaklıları davet eden başkan adayı Asım Balcı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Turgut Altınok’un katılımlarıyla AK Parti Mamak Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bekleriz.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.