Manchester’da Allah-u Ekber sesleri

Manchester’da Allah-u Ekber sesleri

Real Madrid’in, deplasmanda penaltı atışlarıyla Manchester City’i elemesinin ardından, İspanyol takımın Alman stoperi Antonio Rüdiger, yarı final sevinciyle gündem oldu. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final karşılaşmalarının ikinci turunda Real Madrid, Manchester City’e konuk oldu. İlk karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrılan iki takım, kozlarını İngiltere’nin Manchester kentindeki Etihad Stadyumu’nda paylaştı.

maannnnn.jpg

YARI FİNALE MADRİD ÇIKTI

Mücadele, dakika 12’de Rodrygo ve 76’da Kevin De Bruyne’nin karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Ekstra oynanan 15’er dakikalık yarılarda da başka gol sesi çıkmayınca yarı finale çıkacak takım penaltı atışlarıyla belirlendi. Real Madrid, atışlarda 4-3 üstünlük kurdu ve adını çeyrek finale yazdırdı.

rudiger.jpg

RÜDİGER’İN YARI FİNAL SEVİNCİ

Şampiyonlar Ligi’nin erken finali olarak nitelendirilen karşılaşmada, Real Madrid’in tecrübeli stoperi Antonio Rüdiger gündem oldu. Yarı final sevincini getirdiği tekbir ile yaşayan Rüdiger, Müslümanlar tarafından takdir topladı.

ANTONİO RÜDİGER KİMDİR?

Antonio Rüdiger, Alman Milli Takım futbolcusudur ve Real Madrid’de forma giymektedir. 3 Mart 1993 tarihinde doğmuştur. Genellikle stoper pozisyonunda oynayan Rüdiger, futbol kariyerine VfB Stuttgart altyapısında başlamıştır. Roma ve Chelsea gibi büyük kulüplerde forma giymiştir. Öte yandan, tecrübeli futbolcu defansif becerileri ve hava topu hakimiyetiyle tanınmaktadır.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.