Manisa Celal Bayar Üniversitesi sınavsız 172 adet personel alacak!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi sınavsız 172 adet personel alacak!

2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyonlarda toplam 172 iki adet sözleşmeli personel alınacak.

Türkiye’nin köklü üniversitelerinden bir tanesi olan Celal Bayar Üniversitesi, rektörlüğün yayınladığı ilana göre 172 sözleşmeli personel alımı yapacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Tüm unvanlara başvuracak adayların ilan tarihinin son başvuru tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış (36 yaşından gün almamış) olmaları gerekmekte.

Adaylar sadece ilanda belirtilen tek bir nitelik kodu için başvuru yapabileceklerdir. Adayın birden fazla nitelik koduna başvuru yaptığının tespiti halinde, her iki başvurusu da geçersiz sayılacak.

2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve en az 60 (altmış) puan almış olmak. (Lisans mezunları için 2022 KPSS P3, Önlisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS P94 puanı esas alınmakta.

Adayların KPSS puan türünün, başvurulan unvanda ve nitelik kodunda aranan mezuniyet şartına uygun olması gerekmektedir. Örneğin, önlisans mezuniyeti istenen bir nitelik koduna başvuracak adayın 2022 KPSS puan türünün de önlisans düzeyinde olması gerekmekte.

Tüm unvanlara başvuracak adayların, nöbet ya da vardiya usulü çalışmasına engel olabilecek bir durumu bulunmamak.

ECZACI POZİSYONUNA BAŞVURCAK ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

Eczacı pozisyonuna başvuran adaylarda "Sözleşmeli Personel Çalışmasına İlişkin Esaslar" uyarınca KPSS puan şartı aranmayacaktır. Başvuruda bulunan aday sayısının ilanda belirtilen kadro sayıdan fazla olması durumunda, adaylara mülakat yapılacak olup, kazanan adaylar mülakat başarı puan sıralamasına göre belirlenecektir. Mülakat yapılması durumunda, mülakatın tarihi, yeri ve saati Üniversitemiz “www.mcbu.edu.tr” internet adresi üzerinden duyurulacak.

BAŞVURU ŞEKLİ YERİ VE ZAMANI

Müracaatlar, ilanın resmi gazetede yayımlandığı günü izleyen 10 işgünü içerisinde 20.11.2023 – 01.12.2023 tarihleri arasında Üniversitenin www.mcbu.edu.tr web sayfasında yayınlanacak ilandan temin edilerek doldurulacak başvuru formu ve müracaat edilen nitelik kodu için istenen belgeler ile birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde bulunan Personel Daire Başkanlığına şahsen (ya da noter vekaleti verilmiş vekili tarafından) başvuru şeklinde yapılacaktır.

Posta, elektronik posta ya da başka bir yöntemle yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecek.

Haber Merkezi / gazeteilksayda.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.