Mansur Yavaş: Farklı bir belediye başkanlığı yaptık

Mansur Yavaş: Farklı bir belediye başkanlığı yaptık

ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yavaş, "Farklı bir belediye başkanlığı yaptık" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mansur Yavaş; şehit yakınları, gaziler ve Gölbaşılılarla iftar sofrasında bir araya geldi. Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Mansur Yavaş, halk tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşıladı.

“FARKLI BİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTIK”

Beş yıldır farklı bir belediye başkanlığı yaptığını belirten Yavaş, 2019 seçimleri öncesi kendilerine yönelik iddiaları anımsattı. Yavaş, “Neden? Mevcut durumun devam etmesini istiyorlar. Kendileri icraatlarıyla ortaya çıkamayıp ancak insanları karalayarak orada oturmak istiyorlar. İnsanları kutuplaştırarak orada oturmak istiyorlar. 5 yıl geçti, Allah'a şükür onların söylediklerinin hiçbirisi olmadı” diye konuştu.

“BÜTÜN İLÇELERE GİDİP GEREKLİ YATIRIMLARI YAPIYORUM”

Beş yıl boyunca şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı sergilediklerini anlatan Yavaş, “Eskiden kimse sizlere ihtiyaçlarınızı sormuyordu. 2-3 dönem, 4 dönem muhtarlık yapan arkadaşlarımız hayatında belediyenin kapısından içeri girememiş, eski belediye başkanlarının yüzünü dahi görme fırsatı olmamıştı. Ama seçimden seçime ilçelere gidip ‘en fazla oy verene çok hizmet, az oy verene az hizmet’ diye bir parolaları vardı. Ben şimdi geziyorum. Böyle bir ayrım yapmadığım için Ankara'nın bütün ilçelerine gidip gerekli yatırımları yapıyorum. Eksiklerini gidermeye çalışıyorum” dedi.

"BİR BELEDİYE BAŞKANI, KENTİN HEM ANNESİDİR, HEM BABASIDIR"

Ankara’da 34 bin emekliye düzenli olarak destek olduğunu belirten Yavaş “Belediye; ‘Doğumundan ölümüne kadar kişilerin tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenen kurumdur’ diye tarif edilir. Bir belediye başkanı, kentin hem annesidir, hem babasıdır, hem abisidir, hem kardeşidir. Bu şefkatle insanlarına yaklaşacak, büyüğüne ve küçüğüne. Burada yaşayan 6 milyon insanın 6 milyonunun da derdiyle ilgilenecek. Bizim anlayışımız budur. Gölbaşı'nda ve diğer ilçelerde de mutlaka bu uygulanır hale gelecek ve Türkiye'ye artık bundan sonra Mansur Yavaş belediyeciliği tipi belediyecilik hakim olacak. Eğer eserse, böyle, insanlara katkısı olan bir eser bırakmak benim en büyük şerefim olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.