Mansur Yavaş Mamaklılara müjdeyi açılışta verdi: Metro geliyor

Mansur Yavaş Mamaklılara müjdeyi açılışta verdi: Metro geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mamak’ta açılan seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Mansur Yavaş müjdeyi açılışta yaptığı konuşmada verdi. Mamak’ın iptal edilen metro ihalesi Mart ayında tekrar yapılacak.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partilerin seçim çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi de Mamak çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Mamak’ın Cengizhan Mahallesi’nde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılımıyla seçim koordinasyon merkezi açıldı. Açılışa CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin ile birlikte Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer ve Milletvekili Umut Akdoğan da katıldı. Vatandaşların da yoğun katılımı ve ilgisiyle birlikte açılan koordinasyon merkezinde Mansur Yavaş ve CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin açıklamalarda bulundu. Yavaş ‘’ Ankara’da üreten kim varsa yanındayız.’’ İfadesinde bulundu. Başkan adayı Veli Gündüz Şahin ise seçim çalışmalarına yönelik ‘’ Kadrolarımızı Mamaklılar oluşturacak. Başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz sizden olacak. Ben belediye başkanı değil siz belediye başkanı olacaksınız’’ dedi. Görev süresi içerisinde Mamak için yapılan projelerden bahseden Yavaş, Mamaklılara metro müjdesini verdi.

mansur-1.jpg

MAMAK’A METRO MÜJDESİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim koordinasyon merkezi açılışında iptal edilen metro ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yavaş ‘’Metro ile ilgili 5 yıldır uğraşıyoruz. Projesi yoktu projesini yaptırdık ve yatırım programını aldık. Vatandaşlarımızın şunu bilmesini isterim yaklaşık 400 milyon Euro civarında bedeli olmasına rağmen gelen teklif 580 milyon Euro olunca Mamak halkının ve Ankara halkının hakkını yedirmemek için derhal iptal ettim. İnşallah Mart ayında tekrar ihale edilecek’’ dedi.

mansur.jpg

"KİMSEYİ AYIRMIYORUM"

Açılışta konuşan Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ilçe belediye başkanları ile görüştüğünü kimseyi ayırmadığını ve istihdam yaratacak projelere destek olacaklarını söylediğini ifade etti. ‘’ Ankara’daki bütün ilçe belediye başkanlarına söyledim. Ben hiç kimseyi ayırmıyorum bu yüzden kendi ilçelerinizde yatırım ve istihdamı arttıracak projeleriniz varsa getirin temelini beraber atalım. İstihdam sağlayacaksa yapalım siz işletin dedim hiçbiri ilgilenmediler. İlgilenmedikleri gibi ellerinden gelen tüm engellemeleri yapmaya çalıştılar’’ şeklinde konuştu.

"BANA GÜVENİN"

Açılışa katılan Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin ‘’Mamak’ın çeşitli sorunları var. Yatırım istiyorsunuz, eksiklerimiz var. Muhtarlarımızla birlikte çalışıp bu sorunları çözeceğiz. Sevgili hemşehrilerim bunun için birlikte geleceğiz, güçlü olacağız ve birlikte yürüteceğiz. Bana güvenin arkadaşlar; içinizden biriyim, mahallenizi bilen biriyim, sizin sokaklarınızı bölgeyi bilen biriyim’’ dedi.

mansur3.jpg

"KİM DARA DÜŞERSE HIZIR GİBİ YETİŞECEĞİZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vatandaşların her türlü sıkıntısında yanında olacaklarını belirtti. Yavaş ‘’Kentte bazı insanların desteğe ihtiyacı varken biz yataklarımızda rahat uyuyamayız. Kim dara düşerse düşsün Mamak ve Ankara Büyükşehir Belediyesi, adeta bir hızır gibi yetişip yanında yer alacaktır. Mamak’ta ve Ankara’da yaşayanlar artık rahat olsunlar. Belediye yanlarında ve arkalarında, her türlü dayanışmayla başkentimizde hiç kimse endişe etmeden yaşayacak.’’ İfadesinde bulundu. Konu ile ilgili CHP Mamak Belediye Başkan adayı Veli Gündüz Şahin ‘’ Değişmeyeceğim, kapım sonuna kadar açık olacak. Telefonla aradığınızda alo diyebilecek bir kardeşinizim. Kapım açık, gönlüm açık ama en önemlisi size kalp gözüm açık. Kimseyi ayırt etmeden eşit hizmet yapacağız ’’ dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.