Ahmet Sefa DİKTEPE

Ahmet Sefa DİKTEPE

Mazlum Coğrafyalar X – Filistin

Mazlum Coğrafyalar X – Filistin

Sizlerle paylaşmayı kendime bir borç olarak gördüğüm ve bugün onuncusunu paylaştığım mazlum coğrafyalar serisinin son yazısında tüm okurlarımızın vakıf olduğunu düşündüğüm Filistin meselesinden bahsedeceğim… Bildiğiniz gibi Filistin birçok inancın kutsalının olduğu, asırlarca kardeşliğin, hoşgörünün merkezi haline gelmiş önemli bir coğrafya… Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs’ü fethinden bu yana da aralarda kesintiler olsada İslam hakimiyetini yaşamış, Osmanlı’nın medeniyet pınarıyla sulanmış ecdadımızın gül bahçesine çevirdiği bu topraklar bugün dünyanın en haydut kitlesinin elinde can çekişiyor. Efendimizin arşa yükseldiği kutsal mescit, Mescid-i Aksa’nın bulunduğu, İslam medeniyetinin bir açık hava müzesi halinde görülebileceği bu topraklar şu anda içinde yaşayan Müslümanlar için hapishaneye dönüştürülmüş vaziyette…  


Hiçbir kutsalı olmayan ve sadece bir terör devletinden ibaret olan İsrail, tamamına yakınına sahip olduğu dünya servetinin gücüyle tüm dünyanın önünde haydutluğun, vandallığın, terörizmin resmini çiziyor da dünya bunu görmezden geliyor. Türkiye’nin uluslararası her platformda terörist olduğunu haykırdığı İsrail’i görmezden gelenler, kendilerinden başkasını insan olarak dahi görmeyen bu güruhun kendilerine farklı bir muamele mi yapacağını düşünüyorlar? Yoksa politik Siyonizm hepsinin ağzına para tıkıyor da sesleri ondan mı çıkmıyor?
Birde Türkiye’nin yeni moda tatlı su Müslümanları var… Araplar bizi arkamızdan vurdu ya oh olsun onlara… Beyler..! Kudüs sadece Arapların davası değildir! Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs asıl Türk’ün, Türklüğün şeref, namus davasıdır! 
Birçok vesileyle zaten bu “arkamızdan vurdu” hikâyesini sizlere anlatma fırsatım oldu. Bu konuya tekrar girmeyeceğim ama tüm okurlarımızın bilmesini ve araştırmasını isterim ki bu mantık katil bir Siyonist mantığıdır. 
Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı’na bizleri ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. İnşallah burada adını andığımız, anamadığımız tek bir mazlumun dahi olduğu her yerde bayramlar bayram olsun…
Baki selam ve muhabbetlerimle…
   
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR