Mehmet Büyükekşi'ye mesaj geldi: İstifanı hazırla! Bırakmaya dünden razı

Mehmet Büyükekşi'ye mesaj geldi: İstifanı hazırla! Bırakmaya dünden razı

Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın resmen istifasını istediği, Fenerbahçe'nin ise 'tepemize indirdiler' dediği Mehmet Büyükekşi yönetiminin sonunun geldiği iddia ediliyor.

İddialara göre 31 Mart seçimlerinden sonra pek çok kurum, kurulda başlaması beklenen görevden alma ve istifa sürecinden etkilenecek isimlerin başında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi geliyor.

Daha önce istifasını hazırlayan ve kendisinin TFF başkanlığına aday olmasında payı geçen kişiler Büyükekşi'yi daha önce "büyüklerimiz senden rahatsız değil" sözleriyle durdurmuştu.
Ancak gelen bilgilere göre aynı kişiler bu kez Büyükekşi'ye, "başkan istifanı hazırla. Senden rahatsız olan çok kişi var. Büyüklerimiz senin daha fazla görevde kalmanı istemiyor" dediler.

Büyükekşi zaten daha önce yazdığı istifasını, "istifa et" dendiği anda vermeye hazır. Zaten kendisinin de her seferinde, "ne yapsam yaranamıyorum. Ne istedilerse veriyorum. Hep daha fazlasını istiyorlar" diyerek isyan ettiği dilden dile dolanıyordu.

Büyükekşi daha önce 3-4 kez istifa etmek istediğini iletti. Ancak "bir yere gidemezsin" dendiği için görevde kalmaya devam ettiği de sıklıkla konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.