Melih Bostan hayalini açıkladı

Melih Bostan hayalini açıkladı

1. Lig’in son haftalarında göstermiş olduğu performansla adından sıkça söz ettiren Gençlerbirliği’nin 20 yaşındaki golcüsü Melih Bostan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

1. Lig ekiplerinden Başkent ekibi Gençlerbirliği’nin parlayan genç yıldızı Melih Bostan, gündemden düşmüyor. Özellikle 2023/24 sezonunun ikinci devresinde daha çok forma şansı yakalayan ve çıktığı 17 resmi maçta 9 gol, 4 asist üreten 20 yaşındaki genç golcü, Süper Lig’den beğendiği futbolcuyu ve en büyük hayallerinden birini gazetemize açıkladı.

melih3.jpg

Sezon başından itibaren uzun süre forma şansı beklediğini ve çok çalıştığını söyleyen Melih Bostan, şu ifadeleri kullandı:

“Sezon başında Gençlerbirliği’ne geldim. Burası çok büyük bir camia. İlk geldiğimde çok fazla forma şansı bulamadım ve 6 ay gibi uzun bir süre formayı kapmayı bekledim, fakat bu süre boyunca da çok çalıştım, çok emek verdim. Şu an da formayı takımımızın teknik adamı Sinan Kaloğlu’ndan aldım. Ayrıca Sinan hocama da çok teşekkür ederim. Takım içinde de iyi bir gidişat var, güzel bir ivme yakaladım, inşallah hep böyle devam eder, daha çok gol atarım.”

melih.jpg

“MEYVESİNİ ALIYORUZ”

Takımın teknik adamı Sinan Kaloğlu’ndan maç öncesi taktik ve maça dair özel tüyoları birebir aldığını ifade eden Bostan, “Sinan hocayla devamlı konuşuyoruz. Daha önce de kendisi santrafor olarak futbol oynamış birisi ve bana neler yapmam gerektiğini sürekli aktarıyor. Karşılaşacağımız rakibe göre analizler yapıyoruz. Bana tecrübelerini aktarıyor ve çok şükür bunların da meyvesini alıyoruz" dedi.

melih2.jpg

ÇUBUKLUYLA GOL ATMAK İSTİYOR

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve sezon başı Gençlerbirliği’ne transfer olan genç golcü Melih Bostan, Süper Lig’den beğendiği bir futbolcuyu ve en büyük hayallerinden birini şöyle anlattı:

haberrrrr.jpg

“Benim en büyük hayallerimden birisi, çubuklu formayı giyip, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynamak ve Fenerbahçeli taraftarların önünde gol atmak. Öte yandan, A Milli takımda da oynayarak ülkemizi gururla temsil etmek istiyorum.

melih6.jpg

“BURAK YILMAZ’I ÖRNEK ALIYORDUM”

Sergio Agüero’yu çok beğeniyorum. Yaptığı işlerle ve oyun sitiliyle kendimi ona benzetiyorum. Süper Lig’de ise şu an beğendiğim bir futbolcu yok. Önceden Burak Yılmaz’ı örnek alıyordum, kendisi çok beğendiğim futbolculardan bir tanesiydi.”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.