Mersin'de vahşi cinayet! Oğlu annesini öldürdü

Mersin'de vahşi cinayet! Oğlu annesini öldürdü

Mersin akıllara durgunluk veren bir cinayetle sarsıldı. Hastane de tedavi gören kadın refakatçi kalan oğlu tarafından katledildi.

Mersin'de bir hastanede kan donduran bir cinayet yaşandı. Hastanede tedavi gören kadın oğlu tarafından boğazı ve ayak bilekleri bıçakla kesildikten sonra başına tabancayla ateş edilerek öldürüldü.

REFAKATÇİ OĞLU ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Olay, Tarsus Devlet Hastanesi'nin 8'inci katındaki 'Beyin Cerrahi' bölümünde meydana geldi. Şubat ayında beyin ameliyatı olan ve hastanede tedavisi süren Selma Çiftçi ile refakatçi olarak yanında kalan oğlu Murat Arslan arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenilen Arslan, önce bıçakla annesinin boğaz ve ayak bileklerini kesti. Arslan, ardından da üzerindeki ruhsatsız tabancasıyla annesinin başına ateş etti. Çığlık ve silah sesi üzerine odaya gelen güvenlik görevlileri Murat Arslan'ı yakalarken, müdahale edilen annenin öldüğü anlaşıldı. Murat Arslan polise teslim edilirken, annesinin cenazesi ise otopsi için morga kaldırıldı. Öte yandan, ifadesinde cinayeti işlediğini hatırlamadığını söyleyen Arslan'ın sorgusu sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.