Mersin'e kritik uyarı: O saatlerde dışarı çıkmayın!

Mersin'e kritik uyarı: O saatlerde dışarı çıkmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Mersin hava raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre Mersin'de önümüzdeki günlerde sıcak hava etkisini artıracak. İşte Mersin 5 günlük hava durumu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Mersin bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor. İşte Mersin 5 günlük hava durumu:

mersin-5.jpg

MERSİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Mersin'de hava sıcaklıklarının 3 ila 7 derece artarak mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor. Mersin'de rüzgarın ise genellikle kuzey, öğle saatlerinde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

MERSİN'E UYARI

Meteoroloji Mersinlileri şu ifadelerle uyardı:

"Doğu Akdeniz’de Artan Sıcaklıklara Dikkat! Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz’ de mevsim normalleri üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi ve hafta boyunca; mevsim normallerinin 10 ila 15 derece üzerine çıkması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde bölgemizde beklenen en yüksek sıcaklıkların (C); Adana : 37-38 Kahramanmaraş : 33-35 Gaziantep : 33-35 Mersin : 33-35 Hatay : 34-36 Kilis : 35-37 Osmaniye : 35-37 aralıklarında olacağı tahmin edilmektedir. Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.