Meteoroloji İzmirlileri uyardı: Sabit durmakta zorlanacaksınız!

Meteoroloji İzmirlileri uyardı: Sabit durmakta zorlanacaksınız!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İzmirlileri uyardı! Meteoroloji'nin son hava raporlarına göre izmir'i şiddetli fırtına vuracak. İşte İzmir 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre İzmir geneli parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege yerel sağanak yağışlı geçecek. Önümüzdeki 5 günün 4 gününde ise İzmir'de yağış bekleniyor. İşte İzmir 5 günlük hava durumu:

izmir-5.jpg

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İzmir'de hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Rüzgar ise güneyli yönlerden orta kuvvette, kıyı ve kuzey kesimlerde kuvvetli(40-50 km/sa) ve kısa süreli fırtına(50-70 km/sa) şeklinde esecek.

METEOROLOJİ'DEN İZMİR'E UYARI

Meteroloji'den İzmir'e uyarı geldi. Meteoroloji açıklamasında, "Güneyli yönlerden fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Ege Denizi'nin beklenen güneyli yönlerden 6 ila 8 bofor kuvvetinde fırtınadan dolayı denizcilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.