Metin Akpınar'ın yasak aşkı ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses'in rol arkadaşıymış

Metin Akpınar'ın yasak aşkı ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses'in rol arkadaşıymış

Metin Akpınar'ın kızı çıkan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı ile ilgili şok detaylar öğrenildi. Orancı'nın İbrahim Tatlıses ile aynı filmde rol aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı'nın kim olduğu araştırılıyor. Vatandaşlar, Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtını arıyor. Peki, Suphiye Orancı kimdir? Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

SUPHİYE ORANCI KİMDİR?

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'ya katıldı. Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için programa çıktı.

Türkiye gündemine oturan olayın ardından Orancı'nın fotoğrafı ilk kez paylaşıldı. Nebioğlu, annesinin fotoğraflarını ilk kez yayınladı.

3678326-1bfdaff57cd7794809447bc702da8eda-640x640.jpgOrancı'nın kaç yaşında ve nereli olduğu bilinmezken Almanya'da yaşadığı öğrenildi.

TATLISES'İN ROL ARKADAŞI ÇIKTI

Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in 'Sarhoş' filminde figüran olarak oynadığını açıkladı.

Suphiye Orancı’nın bir dönem Antalya’da yaşadığı öne sürüldü.

TANIYAN KİŞİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Canlı yayını arayan Merve Kutluay isimli izleyici Suphiye Orancı'yı tanıdığını Orancı'nın Almanya'da Düsseldorf'a yakın bir kasabada mühendis eşi ve iki kızıyla birlikte yaşadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.