Metin Diyadin Gençlerbirliği’nden ayrılık sürecini anlattı

Metin Diyadin Gençlerbirliği’nden ayrılık sürecini anlattı

Gençlerbirliği’nin eski Teknik Direktörü Metin Diyadin, Motto Futbol YouTube kanalında Can Ahmet Aydın’ın sunduğu MF 1 programında soruları yanıtladı.

Deneyimli Teknik Direktör Metin Diyadin, Gençlerbirliği’nin kötü gidişatıyla ilgili geçen yıl devre arasından beri transfer yasağı olduğunu, bu sene hedeflerinin Süper Lig’de oynamak olduğunu fakat Genel Kurulun olması ve önemli oyuncuların takımdan ayrılmasının dalgalı bir durum yarattığını belirtti.

“3-5 HAFTA SERİ YAKALARSA LİGE TUTUNABİLİR”

Gençlerbirliği’nin eski Teknik Direktörü Metin Diyadin, kırmızı siyahlıların bu sezon ki performansıyla ilgili olarak, "Gençlerbirliği 3-5 hafta seri yakalarsa lige tutunabilir. Böyle durumlarda teknik direktör ben de olsam başkası da olsa eleştiriler doğal. Taraftara ricam, şu an yapılması gereken tek şey takıma ve camiaya destek olmak. Transferin açılması gerektiğini defalarca söyledim. Bıraktı gitti olmasın diye transferin son gününe kadar bekleme kararı aldım. Tuzlaspor maçını oynadıktan sonra da bıraktım. Zaten dediğim gibi, önceden almış olduğum bir karardı. Üç yıl kontratım vardı. İlk iki sene hedefimiz ligde kalmak, sonraki sene ise zirveye oynamaktı. Kongreler, transfer yasakları derken bunu başaramadık” dedi.

“GENÇLERBİRLİĞİ İLE KÜME DÜŞTÜ DİYE KARİYERİME YAZDIRMAM”

Diyadin, Gençlerbirliği ile ilgili duygularını ise, “Gençlerbirliği benim 35 yılım. Gençlerbirliği için yaşadığım duyguyu kimsenin anlamasını beklemiyorum. Ben o tesislerin o kulübün kokusunu biliyorum. Gençlerbirliği ile küme düştü diye kariyerime yazdırmam. Bunu yönetime de söyledim. Bu transferi açın, yoksa hepiniz bunun riskini alırsınız ama ben kendi adımı oraya koymam. Gençlerbirliği, son 10 yıla kadar var olma peşinde olanların kulübüydü. Son 10 yılda varlık peşinde koşanların kulübü oldu." açıklamalarını yaptı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.