MHP Mamak İlçe Başkanı değişti: Mamak artık ona emanet

MHP Mamak İlçe Başkanı değişti: Mamak artık ona emanet

MHP Mamak İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresi, Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yeni ilçe başkanlığı ve kongre üye seçimi yapıldı. Murat Canöz oy birliği ile MHP Mamak İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu.

MHP Mamak İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresi sonucunda oyların çoğunluğunu alan Murat Canöz MHP Mamak İlçe Başkanı seçildi.

Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen MHP Mamak İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresine katılım yoğun oldu. MHP MYK üyesi Nevin Taşlıçay, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan kongreye katılım gösterdi. Ayrıca kongreye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

whatsapp-image-2023-09-24-at-19-29-06-3.jpeg

DEVLET BAHÇELİ MESAJ YAYINLADI

Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilçe kongreleri için kaleme aldığı mesajlar okundu. Türkiye’nin 100. yılına ait yoğun vurgular içeren mesajın içeriği ise şöyleydi: ‘‘Çok değerli dava arkadaşlarım, saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler hepinizi en kalbi duygularımla hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Aynı zamanda ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyorum. Türk Milletinin beka ve hürriyet namusunu, devletin egemenlik ve güvenlik haklarını savunuyorken şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyorum. Önce ilçe daha sonra da il bazında gerçekleştirilecek demokratik sürecin ışığındaki kongrelerimiz partimizin haklı ve tarihi mücadelesine güç katacaktır. Unutmayınız ki aramıza sızarak fitne yaymak isteyenler çıkacaktır ve her zaman bu tehlikeler beklenmelidir. Biz Türkiye’nin tarafıyız. Zillete düşenler de terör örgütlerinin ve sömürgecilerin tarafındadır. Önümüzdeki mücadele sürecinde hepinize güveniyorum. Şölen ortamında gerçekleşecek olan kongremizde kaybeden yoktur. Bilakis kazanan milliyetçi, ülkücü harekettir. Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerini omuzlayacak kadroların seçimi ile Kızılelma yürüyüşümüz sağlam ve sağduyulu irade ile sürecektir. Milli egemenlik ve birliğimiz, refah yarınlarımız için vatandaşlarımıza çağrım, gelin bir olalım, diri olalım birlikte Türkiye olalım. Bu duygu ve düşüncelerle, kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum.’’

TÜRK DÜNYASININ UMUDU MHP’DİR

whatsapp-image-2023-09-24-at-19-29-06-2.jpeg

Oy birliği ile Mamak İlçe Başkanı seçilen Murat Canöz, ‘‘Türk Dünyasının umudu MHP’dir. Beni bu göreve layık gören tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Milletimizin acısında, düğününde yanında olacağıma şahsım ve milletim adına söz veriyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin bizzat isim mimarı olduğu Cumhur İttifakı’nın, cumhuriyetimizin 100. asrına damga vuracağına inancım ve imanım tamdır. Varlığım Türk varlığına armağan olsun sözümün daima arkasında olup geçmişte olduğu gibi milletimin yanında duracağım. Yerel seçimlere doğru yol alırken Mamak’ta çalmadık kapı, ulaşmadık gönül bırakmayacağız. İl başkanımız Sayın Alparslan Doğan Bey’in öncülüğünde, MHP ve Cumhur İttifakı’nın zaferleri için gece uyumayacak, gündüz oturmayacağız"

"Gün birlik günüdür, gün küskünlüklerin, kırgınlıkların, ola ki hatalardan dolayı kaynaklanan ayrışmaların yerine: el ele, gönül gönle, yürek yüreğe verme günüdür. Dedikodu yapmadan, tüm eleştirileri değerlendirerek birlikte daha büyük toylarda toplanmayı arzu etmekteyiz. Şahsıma emanet edilen bu kutlu sancağı en yüksek seviyeye çıkartarak teslim etmekten başka gayem yoktur. Bu vesileyle şahsımı bu kutlu vazifeye layık gören başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere, Ankara’mızın uç beyi ve öz evladı İl Başkanımız Alparslan Doğan Bey’e teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Haktan gayrısına aman vermedik ki. Elif gibi doğru olup eğilmedik ki. Nelerle cebelleştik yenilmedik ki. Umutların eksilmesin: Başaracağız! Karlı bir nisan günü rahmetlik Başbuğumuza verdiğimiz söz gibi: Başaracağız, başaracağız başaracağız. Sözlerime son verirken kongremizin tüm ülkemize, ülkümüze hayırlı olmasını dileği ile sizleri Cenabı Allah’a emanet ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu Ülkücüyüm diyene ne mutlu Ülkücü kalabilene. Rabbim yardımcımız olsun’’ diyerek zafer konuşmasını sonlandırdı.

whatsapp-image-2023-09-24-at-19-29-06-1.jpeg

MHP Mamak İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresi Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin başarı dileklerini ilettiği konuşması ve yeni kongre üyelerinin seçimiyle son buldu.

Mikail Karaman/www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.