Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Müge Anlı bir araya geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Müge Anlı bir araya geldi!

Roman çocukların eğitim ve sanat kabiliyetlerini geliştirmeyi hedefleyen "Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi" için önemli bir adım atıldı. Müge Anlı ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin proje için tahsis edilen binayı inceledi.

Roman çocukların eğitim ve sanat kabiliyetlerini geliştirmeyi hedefleyen "Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi" için önemli bir adım atıldı. ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert sunucusu Müge Anlı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile birlikte proje için tahsis edilen binayı inceledi.

Eski İspanyol Şapeli Terassanta tarihi binasında gerçekleşen incelemede proje detayları ve binanın restore edilme süreci hakkında bilgi alındı. Roman çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve topluma kazandırılmaları amacıyla başlatılan proje eğitim ve sanat alanında önemli fırsatlar sunacak.

1.jpg

DESTEK DEVAM EDECEK

Proje hakkında görüşlerini bildiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Roman çocukların eğitimine katkı sağlayacak adıma gönülden destek verdiğini belirtti. Projeye katkıda bulunmak isteyenleri Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde yapılan yardım kampanyasına davet etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise proje kapsamında Roman çocukların eğitimine yönelik yapılan çalışmalara desteklerinin süreceğini vurguladı. Roman kardeşlerin eğitimine katkı sağlayacak bu okulun hayata geçmesinin önemli bir adım olduğunu ifade etti ve Müge Anlı'yı duyarlı çalışmaları için tebrik etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.