Milli gururumuzun formaları yok satıyor

Milli gururumuzun formaları yok satıyor

İtalyan devi Juventus'ta forma giyen 18 yaşındaki milli yıldızımız Kenan Yıldız'ın formaları Juventus Store'de adeta yok satıyor.

İtalya devi Juventus'ta henüz 18 yaşında olmasına rağmen forma giyen ve bu sezon 1 gole imza atan Kenan Yıldız adeta taraftarların sevgilisi olmuş durumda. Bu sezon Juventus ile 20 maça çıkan genç yıldız takımı adına 1 gol attı fakat henüz asist yapamadı.

POTANSİYELİ BÜYÜK

Oynadığı futbol ile herkesi hayran bırakan Kenan Yıldız henüz 18 yaşında olmasına rağmen saha içindeki sakinliği ve performansı ile göz dolduruyor. Kenan Yıldız'ın Juventus ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Kenan oynadığı futbolla adeta onu izleyenlere "potansiyeli büyük çocuk" dedirtiyor.

YOK SATIYOR

Kenan Yıldız'ın bu sezonki Juventus formalı performansı ile sevenler bir hayli artmış durumda. Juventus'un kendi mağazasındaki verilere göre en çok 18 yaşındaki yıldızın formaları satılıyor. Kenan Yıldız oynadığı ve oynayacağı maçlarda yapabilecekleriyle hem taraftarı heyecanlandırıyor. Hem de ilgi çekmeye devam ediyor.

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.