Nefes kesen maç Aslan'ın

Nefes kesen maç Aslan'ın

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray, Kasımpaşa'yı 4-3 yendi. Sarı kırmızılılar, 2 kez öne geçtiği maçta 3-2 geriye düştü. Mauro Icardi 81. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı. Cimbom son dakikalarda attığı 2 golle mücadeleyi 4-3 kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Sarı kırmızılılar, 27. dakikada Mertens ile öne geçti. Ev sahibi takımın kullandığı kornerde Icardi topu kendi kalesine yolladı ve skor 1-1'e geldi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda Galatasaray'da 48. dakikada Icardi takımını yeniden öne geçirdi. Kasımpaşa 57. dakikada Aytaç Kara'nın muhteşem golüyle skoru yeniden dengeledi. Lacivert beyazlılar, 77. dakikada Nuno Da Costa'nın golüyle maçta ilk kez öne geçti.

MAÇ BİR DAKİKA DURMADI...

Kasımpaşa'nın 3. golünden hemen sonra Galatasaray, Wilfired Zaha ile penaltı kazandı, Kasımpaşalı Winck penaltıya sebebiyet verdiği için kırmızı kart gördü. Icardi'nin penaltı vuruşunu Kasımpaşa kalecisi Gianniotis kurtardı. Penaltı vuruşundan 2 dakika sonra Icardi skoru dengeledi. Sarı kırmızılılarda 88'de oyuna giren Carlos Vinicius, Galatasaray'a galibiyeti getiren golü kaydetti.

Üst üste 11. lig galibiyetini kazanan Galatasaray puanını 81 yaptı. Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.