Nihat Kahveci, Galatasaray lehine verilen penaltı hakkında konuştu

Nihat Kahveci, Galatasaray lehine verilen penaltı hakkında konuştu

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup ettiği maçı yorumladı. Nihat Kahveci tartışmalara sebep olan penaltı pozisyonu için net ifadeler kullandı.

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Nutspor'da Galatasaray'ın 4-3'lük Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi. Nihat Kahveci, Galatasaray'ın penaltı kazanıp Winck'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu yorumladı.

"7 gol izledik, kaçan penaltı maç izledik. Enteresan bir maç oldu. Kasımpaşa kazansa neden kazandı demem. Galatasaray da kazandı neden kazandı demem.

Galatasaray kötü de oynasa kazanmayı biliyor ama maç 3-2 olduğunda Galatasaraylı taraftarlar 3-3 bitsin mutlu oluruzdan 3 puanı alan Galatasaray'a... Şu an otelde Fenerbahçeli futbolcular şu maçı izliyor. Şimdi çok büyük sınav onlar için.

Icardi şöyle dedi; Bugün Kasımpaşa maçının yönetmeni benim, figüranı benim, başrolü benim... Her yerde varsın Icardi. Bu maç unutulmayacak. Çünkü bu maç kötü oynarken 3-2'den döndü.

Kerem Aktürkoğlu, artık ben seni 1 maç övüp 3 maç eleştirmekten gerçekten yoruldum. Bugün yine çok kötüydü. Bugünkü Kerem sahada yoktu.

Zaha'nın pozisyonu penaltı. Bundan daha net penaltı olur mu? Sorun neden kırmızı verdi mi? Orada da kural topla oynama ihtimalin yoksa bilerek rakibini engelliyorsan, tutuyorsan, çekiyorsan kırmızı diyor. Omeruo yetişebilir miydi onu tekrar tekrar izlemek lazım ama net penaltı.

Galatasaray 9 günü iyi bir şekilde değerlendirmemiş. Orta sahalar çabuk geçildi. Torreira ki bugün Kerem Demirbay'dan daha iyi oynadı. Ben bugün temposu düşük bir Galatasaray izledim. Kasımpaşa'ya topu veren, atakları karşılamaya çalışan takım izledim. Galatasaray aktif dinlenememiş.

Hakim'e her zaman kaliteli oyuncu dedik. Golde kestiği orta çok iyiydi.

Mitroglou oradan hatırlanıyor işte Vinicius'u da oradan hatırlarlar sonu şampiyonluk olursa.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.