Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza övgü dolu sözler

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza övgü dolu sözler

Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçı değerlendiren Nihat Kahveci, Sarı Kırmızılı futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılılar, mücadeleyi 6-2 kazandı. Spor yorumcusu Nihat Kahveci, mücadeleyi Nutspor'da yorumladı.

Maçın temposuna vurgu yapan Nihat Kahveci, "Bir ara dedim İngiltere Premier Lig'inden maç mı izliyoruz. Ceza sahasından goller" ifadelerini kullandı. Köhn'ün ofansif katkısına değinen Kahveci, "Köhn işin ofansif tarafında ayaklar tertemiz. Pamuk gibi ortalar kesiyor" şeklinde konuştu.

MERTENS VURGUSU

Sezon sonunda futbolu bırakacağı konuşulan Dries Mertens'e övgüler yağdıran Nihat Kahveci, "Mertens, sana futbolu bıraktırmazlar" dedi.

8 golün atıldığı maçın en güzel golünü seçen Nihat Kahveci, tercihini Kerem Demirbay'ın ilk golünden yana kullandı. Kerem Demirbay'ın Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri olduğunu aktaran Kahveci, "Kerem Demirbay formayı bir aldı... Attığı goller, yaptığı asistler, oyun kurulumundaki önemi... Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri" şeklinde konuştu.

gs.jpg

"TOPLANAN PUAN İNANILMAZ"

Bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin topladığı puanların inanılmaz olduğunu aktaran Nihat Kahveci, "Şu anki puanlarla normalde şampiyon olmuş takımlar var. Daha 9 hafta var. Toplanan puan inanılmaz" dedi.

"SAHADA BİR TANE HIZLI TREN VAR"

Son olarak Barış Alper Yılmaz'la ilgili konuşan Kahveci, "Sahada bir tane hızlı tren var, Barış Alper Yılmaz. Ligimizin üstünde bir atletizme sahip" sözlerini sarf etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.