O adaydan seçim vaadi: Konya'da sokak köpeği kalmayacak

O adaydan seçim vaadi: Konya'da sokak köpeği kalmayacak

Konya'da sokak köpekleri sorununa çözüm bulmak adına atılacak adımlar Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel tarafından duyuruldu. Güzel, projesini kamuoyu ile paylaştı.

Konya'da sokak köpekleri sorununa çözüm bulmak adına atılacak adımlar Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel tarafından duyuruldu. Konya’nın en büyük problemleri arasında yer alan başıboş köpek sorununu kökünden çözmek için hazırlanan projeyle ilgili detayları paylaştı.

2-003.jpg

ADIMLAR ATILACAK

Güzel yaptığı açıklamada, hazırlanan projeyle artık hiçbir Karataylının korkuya kapılmayacağını belirtti. Sokak köpekleriyle ilgili yaşanan sorunların ciddiyetine dikkat çeken Güzel, meseleyi çözmek adına kapsamlı bir planın hazırlandığını vurguladı.

Projenin detaylarıyla ilgili bilgi veren Güzel, sokak köpeklerinin rehabilitasyonu, kısırlaştırılması ve barınaklar için yeni düzenlemelerin öncelikli hedefler arasında olduğunu ifade etti. Vatandaşların sokak köpekleri konusundaki endişelerini gidermek ve huzurlu bir yaşam sağlamak için etkili adımların atılacağını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.