Öğretmenler dikkat: Seçime 24 gün kala tarife değişikliği!

Öğretmenler dikkat: Seçime 24 gün kala tarife değişikliği!

Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin önemli bir değişikliği duyurdu. Resmi yazı ile okullara gönderilen bilgilendirme notunda işçi ve hizmetli personele de seçim görevi verileceği belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin önemli bir değişikliği duyurdu. Bakanlık resmi yazı ile tüm okullara gönderilen bilgilendirme notunda, seçim görevlerinin sadece öğretmenlere değil, işçi ve hizmetli personellere de verilebileceğini belirtti.

2-004.jpg

SORGULAMA E-DEVLET’TE

Yapılan değişiklikle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda çalışan hizmetli personel ve işçiler de 31 Mart yerel seçimlerinde görev alabilecek. Seçimlerde görev alacak personellerin belirlenmesi ve görevlendirilmesi ise ilgili İlçe Seçim Kurulları tarafından yapılacak.

Bakanlık görev alacak personellerin bilgilerinin hatasız bir şekilde doldurularak belirtilen adrese iletilmesini istedi. Seçimde görev alacak müşahit veya memurların görev yerlerini öğrenmek için e-devlet üzerinden sorgulama yapılabileceği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.