Öğretmenlere mart ayında 5 haftalık ek ders ödemesi yapılacak

Öğretmenlere mart ayında 5 haftalık ek ders ödemesi yapılacak

Türkiye genelinde öğretmenlerin mart ayı ek ders ücretleri hesaplandı. Bu ay öğretmenlere 5 haftalık ek ders ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Türkiye genelinde öğretmenlerin mart ayı ek ders ücretleri hesaplandı. Bu ay öğretmenlere 5 haftalık ek ders ödemesi yapılacağı duyuruldu. Okulların geçtiğimiz cuma günü tamamladığı hesaplamalar sonucunda, mart ayında öğretmenlere ödenecek ek ders ücretleri belirlendi ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderildi.

2.jpg

HESAPLARA AKTARILACAK

Yapılan hesaplamalara göre öğretmenlere bu ay 5 haftalık ek ders ödemesi yapılacak. Bunun sebebi ise şubat ayının son haftasında cuma günü 1 Mart tarihine denk gelmesi nedeniyle öğretmenlerin şubat ayında normalde 4 hafta yerine 3 haftalık ek ders ücreti almış olmalarıydı.

Bu durumda şubat ayında alınmayan bir haftalık ek ders ücreti Mart ayına eklenerek öğretmenlerin mart ayı ek ders ücretleri 5 hafta olarak hesaplandı. Hesaplanan ek ders ücretlerinin ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından onaylanmasının ardından nisan ayının ilk haftasında öğretmenlerin hesaplarına aktarılması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.