Otobana çıkacak olanlar dikkat: Bir anda karşınıza çıkabilirler!

Otobana çıkacak olanlar dikkat: Bir anda karşınıza çıkabilirler!

Son günlerde sosyal medyada oldukça dikkat çeken konulardan biri de otobanlarda yolun ortasından yürüyen kişiler oldu. Görüntüler sosyal medyada binlerce kez izlenirken, ‘otoban çetesi’ ismi verilen kişiler tarafından insanların gasp edildiği iddia edildi

Adana Mersin otoyolunda çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Otoyolda orta refüjden seyir halindeki aracın üzerine yürüyen kişiler araç kameraları ile görüntülendi. Görüntülerin ardından olayla ilgili ortaya atılan iddialar ise akıllara durgunluk verdi. ‘Otoban çetesi’ ismi verilen bir grubun ıssız yollarda bu yöntemle insanları gasp ettiği öne sürüldü. Görüntüler sosyal medyada binlerce kez izlenirken, sürücülerin zor ve korku dolu anlar yaşadığı görüldü.

mersin-2.jpg

İLK KEZ HASKOLOĞLU PAYLAŞTI

İlk kez sosyal medyada on binlerce takipçisi bulunan Gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nun paylaştığı görüntüler infial yarattı. Haskoloğlu sosyal medya hesabından olayın detaylarına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“Otobanda gezen şahıslarla ilgili yerel kaynakları araştırdım. Bu bölgede ‘Otoban Çetesi’ ismi verilen bir grubun yaz aylarına doğru çıktığı ve ıssız bölgeden geçen araçları durdurmaya çalıştıklarını gördüm.

İşte o görüntüler:

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.