Özgür Özel diziyi gerçek sandı: Etimesgutlulara Behzat Ç. güzellemesi yaptı

Özgür Özel diziyi gerçek sandı: Etimesgutlulara Behzat Ç. güzellemesi yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi, Etimesgut seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşma yapan genel başkan Özgür Özel, söyledikleriyle insanları hayrete düşürürken, Özel’in sözlerine Erdal Beşikçioğlu bile şaşırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), dün gerçekleştirdiği etkinlik ile Etimesgut Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı. Tüm halkın davet edildiği program, yıllardır süregelen sorunların Mansur Yavaş yönetimindeki ABB tarafından çözüldüğü İstasyon Caddesi’nde yapıldı. Açılışa CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ABB Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu katıldı. Etimesgutlulara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı konuşmasıyla herkesi şaşkına çevirdi. Başkan Özel’in sözlerine Erdal Beşikçioğlu bile şaşırırken, görüntüler sosyal medyada yüzlerce izlenmeye ulaştı.

“CANINI ORTAYA KOYAN BİR İRADENİN TEMSİLCİSİ”

CHP, Etimesgut’taki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa genel başkan Özgür Özel’in yanı sıra ABB Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu katıldı. Açılış programında halka seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, söyledikleriyle vatandaşları hayrete düşürdü. Behzat Ç. dizisiyle bir döneme damga vuran Erdal Beşikçioğlu’nun elinden tutarak konuşan başkan Özel, “Ona bakınca ben, suçlulara göz açtırmayan, geceleyin hepimiz rahat uyusun diye canını ortaya koyan bir iradenin temsilcisini, kahraman Türk polisini görüyorum” dedi. Özel’in bu sözleri Erdal Beşikçioğlu’nu bile şaşkına çevirdi. Görüntüler sosyal medyada binlerce kez izlenirken, altına da onlarca yorum geldi.

chp-1.jpg

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, açılış için Etimesgut halkını şu sözlerle davet etmişti: “Biz Birlikte Güçlüyüz. CHP Etimesgut Seçim Ofisi Açılışı Töreninde Genel Başkanımız Özgür Özel, ABB Mansur Yavaş ve Etimesgut Belediye Başkan Adayımız Erdal Beşikçioğlu’nun katılımıyla unutulmaz bir günü birlikte yaşayalım.” Beşikçioğlu’nun bu sözleri halkta karşılık bulurken, açılış etkinliğine yüzlerce Etimesgutlu katıldı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.