Ramazan Şimşek: Gölbaşı’nı Ankara’nın yeni şehir merkezi olarak planladık

Ramazan Şimşek: Gölbaşı’nı Ankara’nın yeni şehir merkezi olarak planladık

Gölbaşı Belediye Başkanı ve Adayı Ramazan Şimşek yeni dönem projelerini katıldığı televizyon programında anlattı. Şimşek, “Gölbaşı, Türkiye’nin en cazibeli ilçesi haline geldi. Bütün projelerimizi buna göre plandık” dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, seçim öncesi yaptıkları projelerini ve ikinci dönem vaatlerini konuştu. Başkan Şimşek, Gölbaşı’nı Ankara’nın yeni şehir merkezi olarak planlayacaklarını söyledi.

“TÜRKİYE’DE İLKLERİ YAPAN BİR BELEDİYE”

Cumhur ittifakı olarak birlikteliklerini sağladıklarını söyleyen Şimşek, Türkiye’nin cumhur ittifakı olarak en bağlı olduğu yerin Gölbaşı olduğunu vurguladı. Başkan Ramazan Şimşek, konuşmasına şöyle devam etti: “Seçim çalışmasında gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Genel başkanımıza cumhur ittifakı olarak gölbaşının anahtarını teslim edeceğiz. Gölbaşının hak ettiği yere gelmesi için adım adım ilerledik ve Cumhur İttifakı olarak bunları başardığımıza inanıyoruz. Gölbaşı, dünyada ve Türkiye’de ilkleri yapan ve en değer kazanan bir belediye haline geldi."

ramazan-simsek-2.jpg

“2019 SEÇİM VAATLERİNİN YÜZDE DOKSANINI YAPTIK”

2019 yılında seçim vaatlerinin yüzde doksanını gerçekleştirdiklerini belirten Şimşek, “Büyük projelerimizi hayata geçirdik. Özellikle tramvay, dünyada tek olan bilardo kompleksi, tarım fuar alanı ve Tulumtaş mağarasını halkın hizmetine sunduk. Ayrıca öğrencilere içinde birçok girişimde bulunduk. Üniversiteye giriş ücretlerini 3 yıldır biz ödüyoruz. 1700 öğrenciyi ücretsiz servis taşıyoruz. Tüm öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz. Kadınlara mesleki eğitim kursları veriyoruz” şeklinde konuştu.

Şimşek, öte yandan Gölbaşının çok önemli bir sanayi ilçesi olduğunu ve kadınların, gençlerin ve esnafların yanında olmaya devam ettiklerini vurgulayarak, “İş istihdamı çok olan bir yer. Kadınlarımıza kültür gezileri, eğitimler, e-kampüs kuruyoruz. 3 tane yüzme havuzu yaptık eğitim alıyorlar” dedi.

“CUMHURİYET KÖYÜ PROJESİNİ HAYATA GEÇİYORUZ”

Gölbaşının en büyük yüz ölçümüne sahip olduğunu ve her alana hizmet sağladıklarını belirten Şimşek,”47 köyden 42’sine doğalgaz bağladık. İmarı bitmeyen köylerin yüzde doksanını bitirdik. Bütün köylere can ve mal güvenliği için mobese kamera koyduk” diyerek, sözlerine şöyle devam etti:

“Köylümüzün, çiftçimizin, öğrencilerimizin, kadınlarımızın ve gençlerimizin yanındayız. Yeni dönemde birçok projelerimizi hayata geçireceğiz. Gölün içine marina yapıyoruz. 10 bin kişilik amfi tiyatro yapıyoruz. 2 katlı otopark yapacağız. Türkiye’nin en büyük ve modern et entegre tesisi yapıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün planlayıp hayata geçiremediği Cumhuriyet köyü projesini inşallah ikinci dönemde hizmete sunacağız” dedi.

Kaynak:Zeynep PAMUK

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.