Sarı kanarya bir ilkin pişinde

Sarı kanarya bir ilkin pişinde

Avrupa temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam 22.00'da Olympiakos ile Konferans Ligi Çeyrek Final ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bu maçta bir ilke imza atmak istiyor. İşte detaylar...

Bu yıl Konferans Ligi'nde başarılı bir grafik çizen temsilcimiz Fenerbahçe Çeyrek finalde Olympiakos ile eşleşti. Favorinin kendisi olduğu maçta kendisinden her anlamda düşük Olympiakos'a 3-2 yenildi. Yunanistan'da oynanan mücadelede hatalar zinciriyle yenilen 3 gol maçı rakibe getirmişti. Maçın hemen ardından Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü maçta yaptığı hatalardan ötürü taraftardan özür dileyen bir paylaşım yapmıştı. Maçı 3-0'dan 3-2'ye getiren Fenerbahçe tur umutlarını yenilemiş ve İstanbul'a taşımıştı.

BİR İLKİN PEŞİNDE

Fenerbahçe akşamki maçla birlikte bir ilkin peşinde olacak. Sarı-Lacivertli ekip kariyerinde ilk kez rakibi Olympiakos'u yenmek istiyor. Tarihinde Olympiakos ile 3 maç oynayan Fenerbahçe oynadığı 3 maçı da kaybetti. İlk karşılaşma 2021-2022 sezonunda gerçekleşmiş ve Kadıköy'de 3-0 yenilen Fenerbahçe deplasmanda da 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Üçüncü maçını geçtiğimiz hafta oynayan ve yine yenilen Fenerbahçe bu akşam İstanbul'da bir ilki başarmak istiyor.

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.