Sevda Türküsev nereli? Sevda Türküsev evli mi, eşi kim?

Sevda Türküsev nereli? Sevda Türküsev evli mi, eşi kim?

TV ekranlarında yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam eden Sevda Türküsev’in özel hayatı merak ediliyor. Sevda Türküsev nereli sorusunun cevabı aranıyor. Peki gerçekten Sevda Türküsev nereli? Sevda Türküsev evli mi, eşi kim?

Sevda Türküsev, gündemden düşmüyor. Son olarak sosyal medya fenomeni Murat Övüç ile televizyon ekranında girdiği tartışma ile gündem olan Sevda Türküsev, şimdi de konuğu olduğu Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor.

Değerlendirmeleri hayli dikkat çeken Sevda Türküsev’in özel hayatı merak ediliyor. Sevda Türküsev nereli sorusunun cevabı aranıyor. Peki gerçekten Sevda Türküsev nereli? Sevda Türküsev evli mi, eşi kim? İşte cevabı:

SEVDA TÜRKÜSEV HAKKINDA

Sevda Türküsev, 10 Haziran 1969 İstanbul doğumludur. Aralık 2023 itibariyle 54 yaşındadır. Yazar ve TV yorumcusudur.

1987 yılında tekstil sektöründe tasarımcı olarak çalışmaya başlamış ve sonra sırasıyla üretim, planlama ve diğer bölümlerde görev yapmıştır. Türkiye’de büyük şirketlerde ve son olarak 2004–2008 yıllarında yurt dışında büyük bir entegre tekstil fabrikasının genel müdürlüğü görevinde bulunmuştur.

Yazarlığa 2004 yılında çıkarmış olduğu Muhafazakar Çapkınlar kitabıyla adım atmıştır. Bu eserde yazar genel müdürlük dönemindeki, gözlemlerini, yaşadıklarını ve izlenimlerini paylaşmıştır.

Kitabın o dönem çok ses getirmesi ile birlikte çeşitli TV programlarını konuk olarak yer almıştır. Yazar toplamda 14 kitap yazmıştır. Kadın-erkek ilişkilerinin yanı sıra kişişel gelişim ve kişisel başarı alanlarında kitaplar yazmıştır. Duygu kontrolü ve kişisel başarı kitabı en çok satan eserlerinin başında gelip 17. baskıya ulaşmıştır

Sevda Türküsev 2014–2015 senelerinde köşe yazarlığı yapmıştır. Daha sonraki yıllarda çeşitli internet gazetelerinde gündeme dair yorumlarını düzenli olarak paylaşmıştır. Ayrıca 2014–2015 tarihleri arasında düzenli olarak Tv Net - Net Bakış programında yorumcu olarak yer almıştır ve gündeme dair konuları yorumlamıştır.

Yazar son dönemlerde çeşitli üniversiteler ve okullarda gençlere Kişisel Gelişim Başarı Motivasyon Liderlik konulu paneller, konferanslar vermiştir. Aile içi iletişim, kişisel gelişim, medyanın etkisi, iş hayatında başarı konularında seminerler, paneller, konferanslar ve eğitimler vermeye devam etmektedir.
Yazar halen sosyal medya hesaplarında gündeme dair yorumlarını aktif bir şekilde devam ettirmektedir, Tv yorumculuğu, kişisel gelişim profesyonelliği, kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.