Skandal olay! Teknik adam oyuncuya kafa attı

Skandal olay! Teknik adam oyuncuya kafa attı

Serie A’da oynanan Lecce- Hellas Verona maçında skandal bir an yaşandı. Lecce’nin teknik adamı Roberto D’Aversa, rakip takımın forveti Thomas Henry’e kafa attı.

İtalya Ligi'nde mücadele eden Lecce ile Hellas Verona arasında oynanan maç, unutulmaz bir gerginlikle sona erdi. Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın karşılaştığı mücadelede, Hellas Verona deplasmanda 1-0'lık galibiyet elde etti.

MAÇ BİTTİ ORTALIK KARIŞTI

Ancak, maçın ardından saha içinde yaşanan olaylar gündeme damga vurdu. Lecce Teknik Direktörü Roberto D'Aversa, son düdük çaldıktan sonra sahaya dalıp, Verona'nın golcüsü Thomas Henry'e kafa attı. Darbenin etkisiyle yerde kalan Henry, hakemin müdahalesiyle sakinleşmeye çalıştı.

Hakem, bu olayın ardından D'Aversa'ya ve Thomas Henry'ye kırmızı kart gösterdi, her iki taraf da soyunma odasına erken gitmek zorunda kaldı.

"ANİDEN GELİŞTİ"

Olayın şokuyla açıklama yapan Roberto D'Aversa, "Kesinlikle sahaya bunun için girmedim. Bir oyuncuya kafa atmak önceden planlanmış bir şey değildi. Bunun için özür dilerim" şeklinde konuştu.

İŞTE O ANLAR

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.