Şükrü Ciravoğlu kimdir? Şükrü Ciravoğlu neden adaylıktan çekildi?

Şükrü Ciravoğlu kimdir? Şükrü Ciravoğlu neden adaylıktan çekildi?

Şükrü Ciravoğlu kimdir? Şükrü Ciravoğlu neden adaylıktan çekildi? Detayları haberimizde derledik.

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, adaylıktan çekildi. Bunun üzerine Şükrü Ciravoğlu kimdir? Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu neden adaylıktan çekildi? soruları gündeme geldi.

İşte detaylar...

ŞÜKRÜ CİRAVOĞLU KİMDİR?

edirne.jpg

Edirne’de Belediye Başkanlığı için aday olan Şükrü Ciravoğlu, eczacıdır. Ciravoğlu, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirmişti. Sağlık sorunlarının devam etmesi sebebiyle Edirne adaylığından çekildiği duyuruldu.

Ciravoğlu'na geçirdiği kalp krizinin ardından Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nde yapılan kontrol sonucunda anjiyosu yapılarak, stent takılmıştı.

CHP Merkez İlçe Başkanlığınca 4 Şubat’ta yapılan Edirne Belediye Başkanı Adayı ön seçimini Şükrü Ciravoğlu kazanmıştı. Ön seçime giren aday adayları Şükrü Ciravoğlu, Filiz Gencan Akın, Serkan Liznak, Ergun Türkyılmaz ve Seyfi Alp Üzmen katıldı.

Ön seçimde 3 bin 981 parti üyesinden 2 bin 688'inin oy kullanırken, Şükrü Ciravoğlu 1591, en çok oyu alan kişi olmuştu.

702-x-351-piksel-8.jpg

CİVAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Civaroğlu, "Genel başkan 'geçmiş olsun' dilemek için aradı. Hastalığımdan dolayı seçim çalışmalarında geride kaldığımızı söyledi. Çekilmemin iyi olacağını belirtti. Ben de bunun üzerine adaylıktan çekildiğime dair dilekçeyi verdim" dedi.

Ciravoğlu, adaylıktan çekildiğine yönelik belgeyi imzalayıp CHP ilçe başkanlığı aracılığıyla ilçe seçim kuruluna iletti. Öte yandan Ciravoğlu'nun yerine, ön seçimde ikinci sırada en çok oyu alan avukat Filiz Gencan Akın'ın Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.