Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylar Avrupa’da manşetlerde!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylar Avrupa’da manşetlerde!

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar Avrupa basınında geniş yankı buldu. Taraftarların sebep olduğu arbede birçok gazete ve spor medyasının manşetlerinde yer aldı.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar Avrupa basınında geniş yankı buldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inen taraftarların sebep olduğu arbede, birçok gazete ve spor medyasının manşetlerinde yer aldı.

İtalyan Tuttosport gazetesi görüntüleri "Türkiye Ligi'nde inanılmaz şiddet sahneleri" başlığıyla servis ederken, Hollanda basını "Türkiye'de işler yine ters gidiyor: Holiganların sahaya hücum etmesinden sonra Michy Batshuayi karate vuruşunu yapıyor" ifadelerini kullandı.

1.jpg

GENİŞ YANKI UYANDIRDI

İngiliz basını olaylara geniş yer ayırdı. BBC Sport, "Trabzonsporlu taraftarların, mağlubiyetin ardından Fenerbahçeli futbolculara saldırdığını" belirtirken, The Sun ve Mirror gazeteleri, futbolcuların taraftarlarla yaşanan olaylara müdahale ettiğini aktardı.

İspanyol Marca ve Mundo Deportivo gazeteleri, Türkiye'deki olayları "kıyasıya mücadele" ve "Trabzonsporlu taraftarların Fenerbahçelilere saldırması" şeklinde manşetlerine taşıdı.

İtalyan Calcio Mercato ve Tuttosport'un yanı sıra Fransız La Gazetta ve Alman Kicker gazeteleri de Türkiye'deki şiddet olaylarını geniş bir şekilde ele aldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.