Turgut Altınok: AK Parti hükümeti olmasa emekliler maaşını alamazdı

Turgut Altınok: AK Parti hükümeti olmasa emekliler maaşını alamazdı

Ankara Büyükşehir adayı Turgut Altınok çalışmalarına devam ediyor. Sosyal medyada viral olan görüntüler gündemde. Emeklilerin durumu ile ilgili muhalif bir tavır takınan vatandaşa Altınok, “Başka iktidar olsa emekli maaşını alamazdı” dedi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça siyasette sular ısınmaya devam ediyor. Ankara’da mevcut başkan Mansur Yavaş ile AK Parti’nin Büyükşehir adayı Turgut Altınok arasında kıyasıya bir çekişme yaşanıyor. İki iddialı aday saha çalışmalarına devam ederken, basın mensupları başkan adaylarını anbean takip ediyor. Altınok’un sosyal medyada paylaşılan bir görüntüsü gündeme oturdu.

Muhalif olduğu anlaşılan bir seçmen ile emekli maaşları hakkında konuşan Altınok, AK Parti hükümeti olmasa emekli maaşlarının düzenli yatırılamayacağını söyledi. Cevap karşısında afallayan vatandaş tartışmaktan vazgeçerek alandan uzaklaştı.

Altınok, provokasyon yapılmadan sorulacak her soruyu cevaplayacağını ifade etti.

2-001.jpg

İŞTE O DİYALOG

Vatandaş: Emeklilerle ilgili yardım yapacağız demiştiniz. Şimdi AK Parti emeklinin durumunu biliyor. Niye şimdi yapmıyor? Merak ediyorum. Seçim mi olması gerekiyor?

Turgut Altınok: Biz diyoruz ki bu rakamlar yeterli değil. Emekliye 5 bin liralık ödeme yapacağız.

Vatandaş: Peki seçim mi olması gerekiyor emeklilerin durumunun düzeltilmesi için?

Turgut Altınok: Büyükşehir parayı kimden alıyor? Hükümetten geliyor. Nereden? Babasının cebinden gelmiyor. Başka iktidar olsa emekliler bu ülkede maaş alamazlardı. Provokasyonu bırakalım.

Mevcut başkan Mansur Yavaş’ın emeklilere bin liralık ödeme vaadinin ardından, Altınok rakamı artırmış ve başkan olması halinde 5 bin liralık ödeme yapılacağını kaydetmişti.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.