Türkiye’de yalnızca Enver Demirel başardı

Türkiye’de yalnızca Enver Demirel başardı

Türkiye, 31 Mart seçimlerine doğru ilerlerken 2019 yılında gerçekleşen seçimlerde verilen vaatler ve vaatlerin gerçekleştirilme oranları dikkat çekti. Enver Demirel, 2019’daki vaatlerin yüzde 100’ünü başaran tek belediye başkanı oldu.

Türkiye’de yaklaşan 31 Mart öncesi seçim süreci devam ediyor. Adaylar, seçim çalışmalarını sürdürürken vatandaşlar ise 2019 yılında verilen vaatlerin gerçekleştirilme oranlarını araştırmaya başladı. Nededineyaptı.com’da yer alan verilere göre; Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 2019 yılında verdiği vaatlerin yüzde 100’ünü gerçekleştirerek Türkiye’de bir dönemde bunu başaran tek belediye başkanı oldu. Enver Demirel, 2019 yılında toplamda 14 adet vaatte bulunmuştu.

enver-demirel-1.jpg

14 VAADİN 14’Ü DE GERÇEKLEŞTİ

Etimesgut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel, 2019 yılında Etimesgut halkına toplamda 14 vaatte bulunmuştu. Bu vaatler ise; Kadınlar Konağı Projesi, Yol ve Kaldırım Çalışmaları, Park ve Ağaçlandırma Çalışmaları, Etimesgut Sosyal ve Kültür Tesisleri, Kreş ve Gündüz Bakımevleri Projesi, Emekli Konakları Projesi, Atatürk Stadyumu Revize Projesi, Kültür ve Tarih Turizmi Projesi, Modern Kapalı Pazarlar Projesi, Modern Çevre Düzenlemeleri Projesi, Evcil Hayvanlar Oteli ve Mezarlığı Projesi, Çocuk ve Gençlik Bilim Merkezi Projesi, Yaşlı Gündüz Bakımevi Projesi ve Etimesgut Kültür Parkı Projesi oldu.

enver-demirel-2.jpg

HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİREN TEK BAŞKAN

2019 yerel seçimleri öncesi adaylık sürecinde 2019-2024 yılları arasındaki dönem için toplamda 14 adet proje sunan Enver Demirel, son dönemde verilen vaatlerin yüzde yüzünü hayata geçirerek bir ilki başardı. Enver Demirel’in bu başarısını Ankara ve Türkiye’de başka hiçbir başkan yakalayamazken, Enver Demirel 2024 yerel seçimleri öncesi bir kez daha aday oldu.

enver-demirel-3.jpg

ENVER DEMİREL KİMDİR?

Enver Demirel, 1961 senesinde Etimesgut'un Aşağı Yurtçu Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Etimesgut'ta tamamladı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) adayı olarak katıldığı; 18 Nisan 1999 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Etimesgut Belediye Başkanlığı’na ilk kez seçilen Demirel, 2009 yerel seçimlerinde 2. kez, 2014 yerel seçimlerinde ise 3. kez belediye başkanı seçildi. 2019 yılında bu göreve toplamda beşinci kez talip olan Demirel, Etimesgut halkının yüzde 54,18’inin oyunu alarak dördüncü kez Etimesgut Belediye Başkanı oldu. Demirel, evli ve 3 çocuk babasıdır.

enver-demirel-5.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.