Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

"TÜRK"lükleri kaldırılmalı

"TÜRK"lükleri kaldırılmalı

Afrin'deki terör yapılanmalarına yönelik başlatılan, hatta geç bile kalınmış Zeytin Dalı Harekâtı sonrası içimizdeki terör sevicilerinin içler acısı halini hep birlikte görüyoruz. 
 
Bu terör sevici gruplar, Afrin harekatının durması için çırpınıyorlar, olmadık açıklama yaparak Türk milletini kızdırıyorlar. Terörle mücadeleyi savaş olarak görmeleri ve harekatın hemen sona erdirilmesini istemeleri bu grupların gerçek niyetlerini açıkça gösteriyor. 

Asıl üzücü olan ise terör seviciliği yapan söz konusu grupların yani Türk Tabipler Birliği ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği isminin başında "Türk" kelimesinin yer alması!

Milli ve yerli olmamak için adeta direnen ve sürekli ülkemiz aleyhine açıklama yapan bu kurumların isminin başında "Türk" kelimesinin yer alması beni ve milyonları yıllardır derinden üzüyor.

Bu terör sevici grupların bebekleri, öğretmenleri öldüren PKK ve diğer terör örgütleri hakkında olumsuz bir açıklama yaptığını  göremiyorsunuz!

Çocukların gezdiği sokaklara bomba döşeyen, sivilleri canlı kalkan olarak kullanan teröristler bu grupları nedense hiç mi hiç rahatsız etmiyor!

Bunlar ülkemiz hakkında olumsuz propaganda yapmaktan büyük gurur duyuyor! 

Onun için "Türk" kelimesini bu gruplar hak etmiyorlar. 

Biran önce "Türk" ismini çıkarmalılar kendilerine yeni bir isim bulmalılar ya da devletimiz bu duruma bir el atmalı. 

Çok şükür bu konuda ilk adım atıldı. TTB Merkez Konseyi üyesi doktorlar 'terörle mücadele kanunu' kapsamında dün polislerce göz altına alındı. Devamı da gelecektir. 

***

Ülkemizde terör sevici kurumların olduğu kadar göğsümüzü kabartan yerli ve milli kurumlar da bulunuyor. Sağlık-Sen geçtiğimiz hafta bu terör sevicilerine "dur" dedi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve yönetimi, TTB'nin bu akıldışı açıklamaları nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunarak alkışlık bir davranışa imza attı. 

Genel Başkan Metin Memiş, bu grupların temsilcisi olduğunu iddia ettiği hekim camiasıyla hiçbir ortak yanı olmadığını aktararak, terörle mücadelede ülkesinin çıkarlarını savunmayan, milletinin yanında olmayan, doktorların görüşler ve düşüncelerinin aksine, terör diliyle konuşarak teröre hizmet eden bu örgütün derhal kapatılması gerektiğinin altını çizdi.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR