Uğur Dündar olayında bomba isim! Müge Anlı duyunca çıldırdı

Uğur Dündar olayında bomba isim! Müge Anlı duyunca çıldırdı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Metin Akpınar, Uğur Dündar ve Suphiye Orancı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Müge Anlı'nın çıldırdığı olay da sanatçı Ümit Besen'le ilgili de yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'ya çıktı. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu isimlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir iddiada daha bulunan Duygu Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi." dedi ve Ümit Besen'in de annesiyle Metin Akpınar'ın arkadaşlıklarını bildiğini öne sürdü.

ÜMİT BESEN DETAYI

Orancı'nın kaç yaşında ve nereli olduğu bilinmezken Almanya'da yaşadığı öğrenildi. Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in 'Sarhoş' filminde figüran olarak oynadığını açıkladı. Suphiye Orancı’nın bir dönem Antalya’da yaşadığı öne sürüldü. Müge Anlı'ya katılan Nebioğlu annesinin Ümit Besen yüzünden cezaevine girdiğini iddia etti. Nebioğlu'nun sözlerine tepki gösteren Anlı, "Şimdi annen bağlandı baban Barack Obama. Bu işin sonu iyi bir yere gitmiyor." dedi.

BOMBA İDDİA: "ANNEM ÜMİT BESEN YÜZÜNDEN HAPSE GİRDİ"

Bugün, Müge Anlı canlı yayınında annesinin Ümit Besen yüzünden cezaevine girdiğini iddia eden Nebioğlu'nun sözlerine Müge Anlı tepki gösterdi. Duygu Nebioğlu, "Biz yıllarca kuzeni yüzünden cezaevine girdiğini biliyorduk." Telefonla yayına katılan Dilara Gülatan iddianın doğru olmadığını ifade etti. Ablasının sözleri üstüne babasının Ümit Besen ile arkadaş olduğunu ifade eden Nebioğlu, "Yani bir günlük ilişki olmadığını ve tanıdığını da düşünüyorum. İbrahim Tatlıses'le bile tanışıklığı var" şeklinde konuştu.

"SONUNA KADAR ARKANIZDAYIM"

Gülatan ise bu iddialar kesinleşmeden isim vermenin doğru olmadığını belirtirken araya giren Müge Anlı "Ümit Besen'in adını niye geçirdik şimdi biz? Şöyle bir şey söyleyeyim. İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış tanır tanımaz bilemem, hatırlarsa bağlanır. Ümit Besen'le ne alakası var." dedi. Ortaya atılan ünlü isimlerle ilgili konuşan Anlı, "Şimdi Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan rapor var, sen ısrar ediyorsun benim babam Uğur Dündar diye. Annenin cezaevine girme süreci var bir yerden Ümit Besen'in adını duymuşsunuz onun adını söylüyorsunuz. Kızlar ama böyle de pimi çekilmiş bomba gibi olmayalım. Babanızı aramakta sonuna kadar haklısınız, sonuna kadar arkanızdayım." şeklinde tepki gösterdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.