Ulus Şefkat ve Barınmaevi hizmet vermeye başladı

Ulus Şefkat ve Barınmaevi hizmet vermeye başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Ulus Şefkat ve Barınmaevi, yaklaşık bir yıldır süren kapsamlı bakım-onarım çalışmalarının ardından yeniden hizmet vermeye başlıyor.

Tedavi olmak için başka illerden Ankara’ya gelen ve kalacak yerleri olmayan, sosyo-ekonomik koşulları nedeniyle zorluk yaşayan hasta ve hasta yakınları Büyükşehir Belediyesinin şefkatevlerinde misafir ediliyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki şefkatevleri; Ahmetler, Etlik, Rüzgârlı, Onkoloji ve tadilat işlemleri tamamlanan Ulus olmak üzere toplam 5 noktada misafirlerini ücretsiz olarak ağırlıyor.

c881b4424fd2351af409aaaedc3e215f.jpg

BARINMAEVLERİ KİMSESİZLERE SICAK YUVA OLUYOR

Herhangi bir nedenle evden atılan, evini terk eden, sokakta yaşamak zorunda kalan ve barınma imkânı olmayan evsiz ve kimsesizlere barınma olanağı sağlayan Ulus Barınmaevi, ihtiyaç sahiplerine sıcak bir yuva oluyor.

Ulus Barınmaevi’nde; yılın 365 günü, 24 saat boyunca kalacak yeri olmayan vatandaşların barınma, yemek ve yıkanma ihtiyaçları karşılanıyor.

c2cc99ad6c194477d1f04de13ee79f68.jpg

ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Başkentli vatandaşlardan gelen talep sonrası başlatılan kapsamlı bakım-onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yenilenen Ulus Şefkat ve Barınmaevi hizmet vermeye başladı. Merkez binada bulunan yemekhane, dinlenme salonu, mescit ve çamaşırhane ücretsiz olarak hizmet verecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.