Veli Gündüz Şahin'den adalet temsili

Veli Gündüz Şahin'den adalet temsili

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, partisinin Belediye Meclis Üyeleri seçimine katıldı. Şahin burada boş oy kullanarak tüm adaylara eşit yaklaştığını belirtti.

Mamak'ta siyasi arena hareketleniyor. Seçim çalışmalarına başlayan CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin ile Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Asım Balcı arasındaki rekabet artıyor.

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin partisinin Belediye Meclis Üyeleri seçimine katıldı. Tüm adaylara eşit yaklaştığını belirten Şahin boş oy kullandı.

111.jpg

"BOŞ OY KULLANDIK"

Veli Gündüz Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlçemizde CHP Belediye Meclis Üyeleri seçimi başladı. 17:00’ye kadar devam edecek seçimlerde tüm adaylara eşit yaklaşımımızı göstermek adına temsili boş oy kullandık.

Partimiz ve ilçemiz adına hayırlı olsun. Tüm aday arkadaşlarımıza başarılar dilerim."

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN KİMDİR?

Veli Gündüz Şahin, 1962 yılında Konya'da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve ortaokulu Konya'da okuduktan sonra Anadolu Lisesi'nde eğitimine devam etmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Kariyerine 1986 yılında Borusan Holding'de Elektrik Mühendisi olarak başlamıştır. Daha sonra Borusan Otomotiv'de Satış Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. 1998 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda DGM Bölge Müdürü olarak görev yapmıştır. Daha sonra Koç Holding bünyesindeki Otoyol A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmıştır.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.