Veli Gündüz Şahin'den ziyaret: Kırşehirliler görev bekliyor!

Veli Gündüz Şahin'den ziyaret: Kırşehirliler görev bekliyor!

Mamak’ta ikamet eden Kırşehirliler, hemşerilerini gerek ilçe gerekse büyükşehir belediye yönetiminde görmek istiyor.

Mamak’ta ikamet eden Kırşehirliler, gerek ilçe gerekse büyükşehir belediye yönetiminde hemşerilerini de görmek istiyor. Mamaklı Kırşehirliler bu beklentilerini, kendilerini ziyaret eden Belediye Başkan adaylarına iletiyor. Ankara genelindeki sayıları yaklaşık 200 bin olan Kırşehirlilerin, 40 bini Mamak’ta ikamet ediyor.

Mamak Kırşehirliler Derneği’nin olağan toplantısına yerel seçimler ve Kırşehirli encümen adaylarının desteklenmesi konusu damga vurdu. Toplantının gündeminde yaklaşan yerel seçimlerde belediye meclis üyesi aday adayı olan Kırşehirlilere destek konusu vardı. Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz toplantı gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mamak Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde encümen olarak Kırşehirlilerin de bulunması istenilen toplantıda aday adaylarına destek konuşmaları yapıldı. Mamak Kırşehirliler Derneği’ni Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin Şafaktepe’de bulunan ofislerinde ziyaret etti. Kırşehirlilerin meclis üyesi olarak belediyede bulunması gerektiğini ifade eden Şahin ‘’Kırşehirlilere mutlaka yer vereceğiz, bundan onur ve gurur duyarız. Kırşehirliler bizim baş tacımız. Mamak’ı hep birlikte yöneteceğiz. Ben değil siz belediye başkanı olacaksınız. Birlik ve beraberlik içinde Mamaklı hemşehrilerimize hizmet edeceğiz’’ dedi.

1-002.jpg

ADAY ADAYLARINA TAM DESTEK

Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz, meclis üyesi aday adayı olan hemşerilerini tebrik etti. Kani Araz ‘’Biz hepimiz Kırşehirliyiz, burası bir sivil toplum örgütü o yüzden şahsi görüşlerimiz olsa da burada olan tüm arkadaşlarımızın yanındayız. Siyasi partilerden aday olan arkadaşlarımıza desteğimizi vereceğiz. Millete hizmet etmeleri için arkalarında olduğumuzu göstereceğiz. Dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize göstermiş oldukları bu medeni cesaret ile ilgili hem hayırlı olsun diyorum hem de tebrik ediyorum. İnşallah biz bu arkadaşlarımız için hem duacı olacağız hem de çalışacağız. Bizim bu devlete hizmet edebilecek bütün siyasi partilere kapımız açık. Her gelen bizim başımızın tacıdır. Yalnız bazı kırmızı çizgilerimiz var. Özellikle milletin bütünlüğünü gözetmeyen oluşumlar ile bir arada durmamız mümkün değil. Bu çizgiden taviz vermeyiz çünkü eğer memleket varsa hemşehrilerimiz var. Bu doğrultuda hareket ederiz. Bunun yanı sıra bütün siyasi partilerden aday olan arkadaşlarımıza desteklerimizi vereceğiz. Onların en güzel yerlerde olması için, hem devlete hem millete hizmet etmeleri için bizler arkalarında olduğumuzu göstereceğiz. Hemşehrilerimize siyasette yalnız olmadıklarını göstereceğiz. Daha önce bunların örneklerini gösterdik. Sadece Kırşehirli olarak yedi belediye meclis üyesiyle, başkanvekilleriyle Mamak’ta millete hizmet ettik. Allah nasip ederse bu gelecek dönemde de bir STK olarak var gücümüzle çalışacağız’’ şeklinde konuştu.

2-004.jpg

KIRŞEHİRLİLERE VEFA BORCU

Mamak Kırşehirliler toplantısında gündem konusu olan belediye meclis üyeliği aday adaylığı hakkında Mamak Kırşehirliler Derneği Başkanı Kani Araz ‘’Artık bu dönemde Kırşehirlilerin haklarının yenildiğini ve Kırşehirlilere bir vefa borcu olduğunu konuştuk. Daha önce listede 5 tane Kırşehirli hemşehrimiz vardı. Ama sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir tane arkadaşımız Mamaklı Kırşehirlileri temsil etti. Artık Kırşehirlileri belediyelerimizde görmek istiyoruz. Mamak’ta 70 bin civarında Kırşehirli yaşıyor. Tüm hemşehrilerimizin belediye meclisinde de temsil edilmesini istiyoruz. Biz tüm partilerde Kırşehirli arkadaşlarımızı görmek istiyoruz. Beklentilerimiz bu yönde. Bu nedenle hemşehrilerimizin meclis üyesi olması bizim için çok önemli bir konu. Tüm siyasi partilerde bu konun gözetilmesini istiyoruz.’’ ifadesinde bulundu.

3-001.jpg

BELEDİYEDE KIRŞEHİRLİLER DE OLACAK

Derneği ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin, Kırşehirlilere liste sözü verdi. ‘’Ben birilerinin başkanı değil sizin başkanınız olacağım. Mamak’ı, Mamaklılarla yöneteceğiz. Kadrolarımız hep Mamaklılardan olacak. Bundan adınız kadar emin olun. Herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kesinlikle ayrım yapmak olmayacak. AK Partili vatandaşımız da gelse işi hallolacak, başka partili vatandaşımız da gelse işi hallolacak. Ayrım yapmadan herkesin belediye başkanı olacağım. Kırşehir’den de sizi temsilen insanlar olacak. Buna adınız kadar emin olun. Kırşehirli kardeşlerimizin belediye içerisinde olması bizleri de çok mutlu eder. Belediye içerisinde sizlerin arasından gelen kişiler de olacak’’ şeklinde konuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.