Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

We Are Not NATO

We Are Not NATO

 

20 Şubat 2020 tarihinde dünya çapında popüler video paylaşım sitesi youtube’da NATO adlı bir kullanıcı tarafından “Turkey is NATO, We Are NATO” başlığıyla skandal bir video yayımlandı. 
Türk Milleti veya Türkiye Cumhuriyeti adına konuşma hakkı olduğunu sanan bazı gafiller tarafından hazırlanan ve yalnızca hazırlayanların yani NATO (Amerikan) unsurlarının görüşünü yansıtan propaganda amaçlı videonun neden “skandal” olduğunu ve neden her Türk’ün bu videoya en sert tepkiyi göstermesi gerektiğini açıklamadan önce videoda söylenenleri yazıya dökeyim:
“Müttefikler olarak ortak değerleri paylaşıyoruz. Hem bu değerleri hem de birbirimizi korumak için birlikte hareket ediyoruz. NATO’ya desteğimiz, Türkiye’nin ittifaka katıldığı 1952 yılına dayanmaktadır. NATO görev ve harekâtlarına en fazla katkı sağlayan ülkelerden biriyiz. İttifaktaki ilk kadın jet pilotu Leman Bozkurt Altınçekiç’in Türk olmasından gurur duyuyoruz. Kendisi orduya katılmak üzere olan birçok genç kadın ve erkek için ilham kaynağı olmuştur. Her NATO üyesinin eşit derecede söz hakkı var, kararları birlikte alıyoruz. Birlikte daha güçlüyüz ve daha güvendeyiz. Vatandaşlarımız için barış ve istikrarın sağlanmasına kendimizi adamış durumdayız ve NATO ortağı ülkeleri aktif şekilde desteklemekteyiz. We are NATO!”
Suratı çirkin olduğu için midir bilemem, Esra Özatay adlı Almanya doğumlu bir pilot tarafından seslendirilen videoda söylenenler tam olarak bunlardan ibaret. Ne bir eksik, ne bir fazla…
Şimdi NATO’culara (=Amerikancılara) soruyorum… 
1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nda NATO bizi neden arkadan vurdu, NATO bize neden silah ambargosu uyguladı? Varsa cevap verebilecek yiğit bir NATO’cu ya da Amerikancı haydi buyursun cevap versin de göreyim. Var mı?
2 Ekim 1992’de bir NATO tatbikatında savaş gemimiz TCG Muavenet kasten bir NATO (Amerika) savaş gemisi olan USS Saratoga tarafından vuruldu. Altını çiziyorum; kasten ve soruyorum, neden? Haydi bir cesur yürek NATO’cu çıksın da cevaplasın.
4 Temmuz 2003 günü Irak’ın Süleymaniye kentinde NATO unsurları baskın düzenleyerek 11 Türk askerinin başına neden çuval geçirdi? Hani Türkiye NATO’ydu? Ya siz yalan söylüyorsunuz ya gözlerimiz yalan söylüyor. Ya siz iftira atıyorsunuz ya da biz algılama özürlüyüz. Zira fotoğraf kareleri, videolar, anılar ve daha nice paylaşımlar besberrak duruyor. NATO’cular şimdi bir daha cevap versin: Hakikaten biz NATO’muyuz, biz NATO isek NATO neden askerlerimizin başına çuval geçirdi? Hoop videocu propagandist NATO’cular, haydi cevap verinsenize… Yoksa işinize gelmeyenleri duymuyor musunuz?
Gelelim NATO’nun terörle dansına… 
Tüm terör örgütlerinin ve fitnenin menbaı olan ABD, NATO kanalıyla terör örgütü PYD’ye neden binlerce tır silah gönderdi? Neden? Başka bir tabirle NATO neden terörü hunharca destekliyor? Şu anda bile ABD, İngiltere, Fransa gibi NATO ülkeleri PYD’li PKK’lı teröristleri koruyup kollamıyor mu? Harbiden bu basit sorulara cevap verebilecek vatan evladı var mı merak ediyorum. En azından şimdiye kadar kimse meydana çıkıp bunları cevaplayamadı.
Bu NATO-terör gerçeğinden yola çıkarak ve bahse konu videoda söylenenleri hatırlatarak soruyorum:
Videoda “her NATO üyesinin eşit derecede söz hakkı var, kararları birlikte alıyoruz” diye bir ibare geçiyor. O hâlde siz diyorsunuz ki NATO’nun teröre destek kararına Türkiye de iştirak etmiştir! Söylediklerinizden bu anlam çıkıyor. Türkiye, bebek katili cani teröristlere, üstelik kendi bölünmez bütünlüğüne göz koymuş bir terör örgütüne binlerce tır silah yardımı yapılması için hakikaten NATO ile birlikte mi karar aldı? Buna inansa inansa Kadir inanır, başka kim inanır? Yalanınız batsın emi…
Yine videoda: “Müttefikler olarak ortak değerleri paylaşıyoruz. Hem bu değerleri hem de birbirimizi korumak için birlikte hareket ediyoruz.” Deniyor. Buradan yola çıkarak sorayım: NATO’nun gerçekten terörü, teröristleri ve terör örgütlerini korumak gibi ortak bir değeri var mı? Terör sevici hristiyan ülkelerin böyle değerleri olabilir de NATO üyesi Türkiye’nin de var mı? Yoksa NATO neden göz göre göre terörü, teröristi ve terör örgütlerini destekliyor ve bundan hiç gocunmuyor, kızarıp bozarmıyor? Bir de “birbirimizi korumak için birlikte hareket ediyormuşuz”. Lafa bak… Bildiğin popülist seçim meydanı ağzı… Birbirimizi korumak için hareket ediyoruz da NATO niye bizim savaş gemimizi hunharca vuruyor, neden askerlerimizi gözünü kırpmadan şehit ediyor? Bu mu korumak? Cevap verin ey haçlı ordusu NATO’nun neferleri, bu mudur korumak? PYD’ye binlerce tır silah yardımı yapmak mıdır korumak? Milletin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz? Yoksa Türk askerinin başına çuval geçirmeyi size mekteplerde korumak fiilinin anlamı diye mi öğrettiler? Bu nasıl bir eğitimdir, bu nasıl bir zihniyettir, bu nasıl bir kafadır?
Aziz Türk Milleti adına sorularıma devam ediyorum:
2006 yılında, İtalya’daki bir NATO brifinginde neden BÖLÜNMÜŞ TÜRKİYE HARİTASI açıldı? NATO, hangi cüretle, hangi hakla, hangi fanteziyle böyle bir küstahlıkta bulunabildi? Yoksa maksat Türkiye korumak falan filan mıydı?
Hani NATO’daki devir teslim törenlerine üye olmamasına rağmen Güney Kıbrıs Rum Kesimi de davet ediliyor ya belki alakası vardır diye sorayım: NATO, neden PKK’yı destekliyor? Kimse hadsizlik yapıp “yok öyle bir şey” demeye kalkışmasın. Gözünüze binlerce delil sokarım. Burada kızacak, köpürecek, öfkelenecek olan bizleriz; hesap verecek olanlar ise NATO’culardır! Tekrar soruyorum, NATO neden PKK’ya her türlü desteği veriyor? ABD, PKK’ya havadan silah yardımı yaparken kaç kere suçüstü yakalandı? Cevabı merak ediyorsanız Tümgeneral Osman Pamukoğlu’na sorun, uzun uzun anlatsın size! Ya da Albay Erdal Sarızeybek’ sorun… Olmadı teröre karşı kırk yıldır mücadele veren yüzbinlerce kahraman Türk mehmetçiğine sorun… Kahraman Türk mehmetçiği dedim diye de umarım bozulmamışsınızdır. Biliyorum şu an kafama çuval geçirip beni Guantanamo’ya götürüp işkence odasına almak istiyorsunuz ama o biraz sıkar.
Ya da NATO’nun PKK aşkını ABD ile sınırlandırmamak için şöyle sorayım: PKK kamplarının NATO üyesi Fransa’da, İsveç’te, Belçika’da, Yunanistan’da ne işi var? Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı NATO üyesi İtalya, Yunanistan neden nadide bir sanat eseri –mesela tarihi bir İncil- gibi korudu da Türkiye’ye teslim etmedi? Söyleyin bakalım neden?
Ya da şöyle sorayım: NATO, üyesi Türkiye’nin mi çıkarlarını ve güvenliğini koruyor; yoksa üyesi olmayan İsrail’in mi..? Bakın, “İsrail ne alaka” derseniz, başlarım İsrail’in Brüksel’deki NATO karargahında daimi ofis edinme mevzundan, bir açarım kitabı, aklınızı alırım… NATO hiçbir zaman Türkiye’nin çıkarlarını korumamıştır ya da Türkiye’yi savunmamıştır; NATO her dâim İsrail’in kapı kulluğunu yapmıştır! 
15 Temmuz işgal girişiminde veya 12 Eylül gibi daha önceki Amerikancı darbelerde NATO neden işgalcilere, darbecilere tam destek verdi diye sorsam gene ağzınızı açamayacaksınız. Terörist başı Fetullah Gülen’i ve tüm FETÖ’cü teröristleri (sadece ABD’değil tüm NATO ülkeleri) neden özen ve ihtimamla koruyor diye sorsam kafanızı kaldırıp yüzümüze bakamazsınız. O zaman şuna cevap verin:
NATO, neden Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da ve daha bir çok İslam ülkesinde milyonlarca masum Müslüman’ı katletti ve katletmeye devam ediyor? Nedir NATO’daki bu Müslüman hıncının nedeni? Aaa yoksa siz haçlı ordusu musunuz?
Durun durun, hedefi tam on ikiden vurdum ey ahali! Öyle ya, NATO’nun amblemiyle CIA’in amblemi hemen hemen aynı. İkisinin de ortasında kocaman bir “haç” var. Yahu en baştan deyinsenize “biz haçlı ordusuyuz ve tüm savaşımız Müslümanlar’la” diye. Ama diyemezseniz ki, derseniz siyonist planlarınız bozulur değil mi? Derseniz uyuyan gafiller uyanır, değil mi? Derseniz akıttığınız Müslüman kanları kâbusunuz olur, değil mi? 
NATO’culara (=Amerikancılara) sorulacak daha böyle binlerce soru var. Eminim hiçbirine de adamakıllı bir cevap veremeyecekler. Şu yukarıdaki basit sorularımdan birine cevap versinler gene razıyım, işte hodri meydan!
“Turkey is NATO, We Are NATO” başlıklı küstah video propagandasına dönecek olursam bu işte parmağı olanlara “Turkey is NOT NATO, We Are NOT NATO” diye haykırmak istiyorum. Ve hatırlatmadan geçmeyeyim ki bizler milyonlarca haçlı askerine Ortadoğu coğrafyasını mezar yapan Alparslanların, Kılıçarslanların, Selahaddin Eyyubilerin, Fatihlerin, Kanunilerin torunuyuz. Bizler, 15 Temmuz gecesi NATO’cuları donlarıyla teslim alan vatanseverleriz. Bu meydanı üç beş NATO’cuya bırakacak değiliz.
Son olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine sesleniyorum:
Orduda ne kadar NATO’cu (=Amerikancı) subay kalmışsa lütfen kulağından tutup atınız.
Canın cehenneme haçlı ordusu NATO!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR