Yavaş'tan Altınok'a gönderme! "İnşallah 4 gününüz kaldı"

Yavaş'tan Altınok'a gönderme! "İnşallah 4 gününüz kaldı"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nallıhan’da vatandaşlarla bir araya geldi. Nallıhanlılara seslenen Yavaş, 1 Nisan’dan sonrası için konuşurken, rakibi Turgut Altınok’un belediye başkanlığına atıfta bulunarak “İnşallah dört gününüz kaldı” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, yerel seçime çok az bir süre kala partisinin Nallıhan’daki mitinginde konuştu. Nallıhan’daki Alparslan Türkeş Parkı’nı dolduran yüzlerce partilisine ve destekçisine seslenen Yavaş, konuşmasında rakibi Altınok’un emeklilere ilişkin vaatlerini eleştirdi. Yavaş, “Emeklilere 5 bin verecekmiş. Bir milyon 100 bin emekli var Ankara'da. Ben de diyorum ki; siz şu anda belediye başkanısınız. Emekliler 7 aydır mağdur, 7 kuruş verdiniz mi bir tanesine? İnşallah son dört gününüz kaldı” dedi.

mansur-yavas-2.jpg

“KEÇİÖREN’DE 50 BİN KİŞİYE VERİYORUM”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un emeklilere aylık 5 bin lira vaadini eleştiren Mansur Yavaş, “Keçiören’de sen 5 bin kişiye yardım ederken ben 50 bin emekliye yardım ediyorum” sözleriyle yüklendi. 1 Nisan’dan sonrası için de konuşan Yavaş, “1 Nisan’dan sonra huzur gelecek diyorlar. Herkes biliyor, 1 Nisan’dan sonra zamlar bizi bekliyor” İfadelerini kullandı. Nallıhanlı vatandaşlara gerçekleştirdiği konuşmasında emekli vurgusu yapan Mansur Yavaş, “’Ben başkent kart çıkaracağım. İçine para yükleyeceğim' diyor. 3 yıldır o var zaten” sözleriyle Turgut Altınok’a “İnşallah son dört gününüz kaldı” sözlerini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.