Yıl sonu seminerleri yüz yüze mi, çevrimiçi mi: Bakan Tekin son noktayı koydu!

Yıl sonu seminerleri yüz yüze mi, çevrimiçi mi: Bakan Tekin son noktayı koydu!

Öğretmenlerin yıl sonu seminerlerinin nasıl yapılacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönem çevrim içi olarak yapılan seminerlerin, Bakan Tekin’in isteği doğrultusunda yüz yüze yapılması bekleniyor.

Öğretmenlerin yıl sonu seminerlerinin nasıl yapılacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönem çevrimiçi olarak yapılan seminerlerin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in isteği doğrultusunda yüz yüze yapılması bekleniyor.

Bakanı Tekin'in açıklamalarına göre, öğretmenlerin yıl sonu seminerleri yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

1-003.jpg

YÜZ YÜZE KARARI

Öğretmenlerin yoğun ısrarı üzerine, Bakan Tekin Kasım ayı seminerleri için önceden yüz yüze kararı almış olsa da, kararını online olarak değiştirmişti. Milli Eğitim Bakanı Tekin, bundan sonraki seminerlerin yüz yüze yapılacağına dair ipuçları veren bir açıklamada bulundu.

Yıl sonu seminerleri için kesin bir açıklama yapılmamış olsa da, Bakan Tekin'in açıklaması üzerine, öğretmenlerin yıl sonu seminerlerinineokullarda yüz yüze gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Seminer sürecinde öğretim yılı boyunca yaşanan deneyimler paylaşılacak ve yeni pedagojik yaklaşımlar hakkında bilgi alınacak.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.