YRP’li Akyüz: Cumhur ittifakını desteklememiz gerekiyor

YRP’li Akyüz: Cumhur ittifakını desteklememiz gerekiyor

Yeniden Refah Partisi’nde "İttifak olması gerektiğine inanıyorum" dediği için disiplin kuruluna sevk edilen YRP’li Abdurrahman Akyüz, bir televizyon programında konuştu. Akyüz, “Cumhur ittifakını desteklememiz gerekiyor” dedi.

Yeniden Refah Partisi, "Murat Kurum'u bir şekilde desteklemek gerekiyor" diyen ve sonrasında disiplin kuruluna sevk edilen MKYK üyesi Abdurrahman Akyüz katıldığı bir televizyon programında konuştu.

“İTTİFAK TARAFTARIYIM”

Belediye seçimlerinde Cumhur İttifakından bir adayın kazanmasını istediğini söyleyen MKYK üyesi Abdurrahman Akyüz ile Yeniden Refah Partisi arasında ipler gerildi. Akyüz katıldığı bir televizyon programında bu konuda açıklamalarda bulundu. YRP’li Akyüz, yaptığı konuşmaların bir ihraç sebebi olmadığını ve kendi şahsi görüşü olduğunu söyleyerek, “Ben ittifak taraftarıyım. Cumhurbaşkanı seçimlerinde de ittifak taraftarıydık. Bunun sağlanması için çalıştık ve oldu. Şimdi ittifakın devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun memleketimiz ve partimiz için de faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

“PARTİ İÇERİSİNDE BENİMLE AYNI GÖRÜŞTE OLANLAR VAR”

Parti içerisinde kendisiyle aynı görüşte olanların da olduğunu vurgulayan YRP’li Akyüz, disipline sevk haberini sosyal medyadan gördüğünü ve yaptığı konuşmaların bir ihraç sebebi olmadığını söyledi. Akyüz, “Partide bu konuda çok istifa edenler oldu. Ama ben etmeyeceğim. Savunduğum görüşün arkasındayım. İttifak taraftarıyım. İstanbul’da da Murat Kurum’u destekliyorum” dedi.

“ERBAKAN HOCA’NIN AK PARTİ’Yİ DESTEKLEDİĞİNİ BİLİYORUM”

Akyüz, Necmettin Erbakan’ın Ak Parti’ye sert muhalefet yaptığının hatırlatılması üzerine Erbakan’ın Ak Parti’yi desteklediğini söyleyerek, göstermelik bir muhalefet yaptığını belirtti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.