Zeynep Bastık’ın yerine sırayı asistanı bekledi

Zeynep Bastık’ın yerine sırayı asistanı bekledi

Şarkıcı Zeynep Bastık Levent’te bulunan Lütfi Banat İlkokulu’nda 1244 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy sırasının kalabalığından bunalan Bastık’ın yerine sırayı asistanı bekledi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde son sürat oy kullanma devam ediyor. Spor ve sanat dünyasından da birçok isim vatandaşlık görevini yerine getiriyor. Oy kullanmak için Levent’te bulunan Lütfi Banat İlkokulu’na gelen Şarkıcı Zeynep Bastık, sıranın yoğun olmasından dolayı asistanını beklemesi için bıraktı. Ardından arabasıyla okuldan ayrılan Bastık, oy kullanmak için bir kez daha okula geldi. Bastık, saat 14.30 sıralarında oyunu kullanarak okuldan ayrıldı.

3-003.jpg

“ADAPTE OLAMADIM”

Basın mensuplarına açıklama yapan Bastık, “Oyumu kullandım, gidiyorum. Oyumu kullanmamak gibi bir durum olamayacağına göre her şey yolunda. Adapte olamadım çünkü uçaktan indim, midem kötü, kabalık. Sıramı bekledim, oyumu kullandım gidiyorum. Bodrum’daydım. Güzel bir programa konuk oldum ama söylemem sürpriz. Yeni, harika bir program geliyor. Oranın konuğuydum, onun için gittim. Tabii teknede falan bir sarsıldım yani. Kendime gelmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.