- 10 Derecede Terlikle Gezen Çocukları Isıtan Yardım

- 10 Derecede Terlikle Gezen Çocukları Isıtan Yardım

Türk Kızılayı Ankara Şubesi ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelerine gönüllüler tarafından bağışlanan elbiseleri ulaştırdı. Soğuk kış günlerinden bir monta, bir bota muhtaç olan aileler Kızılay gönüllülerinin yardımının ardından büyük mutluluk yaşadı.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara’da yardıma muhtaç olan ailelere ve çocuklarına Türk Kızılayı Ankara Şubesi gönüllüleri kıyafet yardımında bulundu. Ankara’da soğuklukların – 10 dereceyi aştığı bu günlerde okula terlikle ve ince elbiselerle gitmek zorunda kalan çocuklar verilen elbiselerin ardından büyük mutluluk yaşadı.

GÖNÜLLÜLERE VE BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR

Soğukların artmasıyla birlikte kıyafet yardımlarını arttıran Kızılay Ankara Şubesi, “Şube gönüllülerimiz arkadaşlarından topladıkları kıyafetleri yeni sahiplerine teslim ettiler. Gönüllülerimize ve bağışçılarımıza teşekkür ederiz” şeklinde açıklamada bulundu.

ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ

Terlikleri ve ince kıyafetleriyle üşüyen çocuklara, mont, bot, ayakkabı, kazak ve oyuncaklar hediye edildi. Bu soğukta terlik giyen çocuklara Kızılay gönülleri ayakkabılarını hemen giydirdi. Yeni giysilerini ve oyuncaklarını alan çocukların yüzleri güldü. Bu soğuklarda yapılan yardımlarla ısınan çocuklar Türk Kızılayı’na ve gönüllülere teşekkür etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.