2. Ankara Kore Film Festivali düzenlendi

2. Ankara Kore Film Festivali düzenlendi

2. Ankara Kore Film Festivali 5 günlük etkinlikleriyle son buldu. Açılış töreniyle başlayan festivalin açılış filmi Hero’nun gösterimiyle festival başladı,başrol oyuncusu olan Chung Sunghwa ile buluşma etkinliği düzenlenerek katılımcılar fotoğraf çektirdi

Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda düzenlenen 2. Ankara Kore Film Festivalinin açılış etkinliğinde konuşan Kore Kültür Merkezi Müdürü Park Kee Houng ,sporda ve sanatta bir araya gelen ve felaketler karşısında kenetlenen "Türk ve Kore kardeşliğinin" gücüne dikkat çekerek teşekkürlerini iletti.

kore-2.jpg

Park Kee Houng, 2. Ankara Kore Film Festivali etkinliğin düzenlenmesine katkılarından dolayı Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı Başkanı İrfan Demirkol’a teşekkür iletti. Açılış konuşmaların ardından Hero filminin gösterimi yapıldı.

FESTİVAL 5 GÜN SÜRDÜ

2. Ankara Kore Film Festivali Etkinliği kapsamında, filmin başrol oyuncusu Chung Sung Hwa ile buluşma da düzenlendi. Buluşmada oyuncu Chung Sunghwa Hero filminin OST şarkısını seslendirdi ve seyircilerden büyük alkış aldı.

kore-1.jpg

Beş gün süren ,Hero'nun yanı sıra, Nothing Serious, Emergency Declaration, Confidential Asssignment 2 ve Hansan: Rising Dragon gibi çeşitli Kore filmlerinin gösterimi yapıldı. Ankaralı vatandaşlar tarafından da merak konusu olan festival ilgi odağı oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.