Mansur Yavaş’tan açıklama: Çok üzgünüm, söz bitti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkentteki emekli eyleminde bir emekli polisin intihar etmesiyle ilgili “çok üzgünüm, sözün bittiği yer” paylaşımı yaptı.
Başkent Ankara’da AYM önünde polis emeklilerinin eyleminde emekli bir polisin intihar etmesi yürekleri parçaladı!
Emekli polis memuru Ali Şekeroğlu eylemde “Geçinemiyoruz” diyerek başına ateş etmişti.

MANSUR YAVAŞ: ÇOK ÜZGÜNÜM
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, olayla ilgili “çok üzgünüm” başlıklı kısa bir paylaşımda bulunarak “Ankara’da emeklilerimizin geçim sıkıntılarını ve hak taleplerini dile getirdiği eylem sırasında bir emeklimizin yaşamına son vermesi sözün bittiği yerdir” dedi.
ABB Başkanı paylaşımında ayrıca “Hiçbir insanın çaresizliği, hayatından vazgeçecek kadar büyümemeli. Emekli polis memuru Ali Şekeroğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.