31 Mart kararları! İstifa ve görevden alma furyası! Mehmet Büyükekşi gitti

31 Mart kararları! İstifa ve görevden alma furyası! Mehmet Büyükekşi gitti

31 Mart yerel seçimlerinin ardından sonra başlaması beklenen görevden alma, istifa sürecinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de yer alması bekleniyor.

Sağdan sola kadar herkes TFF'nin ve başındaki Mehmet Büyükekşi'nin başarısız olduğunu savunuyor... Özellikle son dönemde başkan aleyhine ciddi bir olumsuzluk var.

Gelen bilgilere göre Galatasaray'dan, Fenerbahçe'ye amatörden, alt lig temsilcilerine kadar herkesin istifasını istediği Büyükekşi'nin ipi de dün gece yani 31 Mart'ta çekildi.

HATA YAPILDIĞI KABUL EDİLDİ

İddialara göre kendisini TFF başkanlığında tutan "büyükler" hata yaptıklarını kabul ettiler. Bu dakikadan sonra Büyükekşi'de diretmenin daha fazla zararlara neden olabileceğine kanaat getirdiler.

31 Mart'tan sonra başlaması beklenen görevden alma, istifa sürecinde Büyükekşi'nin de yer alması bekleniyor.

Büyükekşi zaten daha önce istifasını sunmuş ancak "büyüklerimiz senden memnun" denilerek görevde kalması istenmişti. Bu ifade diğer kulüp başkanlarına da iletilmiş ve "büyükler öyle karar vermiş" denilerek kulüp başkanları da Büyükekşi'nin istifasını isteyemiyordu.

Gelinen süreçte Büyükekşi döneminin sonu geldi. Kendisinden en kısa zamanda istifa etmesi istenecek. İddialar ise Mehmet Büyükekşi'nin hafta sonunda oynanacak Süper Kupa finalini dahi göremeyeceği.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.