31 yaşında serbest kaldı!  Yıldız futbolcu şimdi kulüpsüz

31 yaşında serbest kaldı! Yıldız futbolcu şimdi kulüpsüz

Galatasaray’da 3 şampiyonluk, Fenerbahçe’de kısa dönemli deneyim… Sinan Gümüş, 31 yaşında hiçbir kulüpte forma giymiyor ve serbest futbolcu statüsünde bekliyor.

2013/2014 sezonunda Stuttgart 2’den Galatasaray’a transfer olan Sinan Gümüş, sarı-kırmızılı takımda 3 lig, 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferi yaşadı. Kariyerinde Genoa, Antalyaspor, Fenerbahçe ve Eyüpspor formaları da giyen deneyimli futbolcu, yaz transfer döneminde yeni bir kulüp bulamadı.

KARİYERİNDE 240 MAÇ, 46 GOL VE 24 ASİST

Sinan Gümüş, 2018/2019’da Genoa’ya, ardından Antalyaspor’a kiralanmıştı. 2021/2022’de Fenerbahçe’ye geçen oyuncu, beklentileri karşılayamayınca tekrar Antalyaspor ve Eyüpspor’a transfer oldu.

Sezon başında Eyüpspor ile yollarını ayıran 31 yaşındaki futbolcu, şu anda serbest statüde bulunuyor. Kariyerinde toplam 240 maça çıkan Gümüş’ün 46 gol ve 24 asisti bulunuyor. Yeni bir kulüp arayışı sürüyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.