ABB’den Etimesgut ve Sincan’ın sorununa neşter: Çalışmalar 12 gün sürecek

ABB’den Etimesgut ve Sincan’ın sorununa neşter: Çalışmalar 12 gün sürecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut ve Sincan ilçelerinden geçen İstasyon Caddesi’nde asfalt bakım ve onarım çalışması başlatacak. 19 Ağustos’ta başlayacak çalışmalar nedeniyle güzergâhta kısmi yol kapatma ve şerit daraltma uygulanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, Etimesgut ve Sincan ilçe sınırlarında yer alan İstasyon Caddesi güzergâhında asfalt bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmaların 19 Ağustos 2026 Çarşamba günü başlaması planlanırken, saha ve hava koşullarının uygun olması halinde 30 Ağustos 2026 Pazar günü tamamlanması hedefleniyor.

Çalışmaların yürütüleceği süre boyunca ulaşım akışında çeşitli düzenlemeler yapılacak. Yol güvenliğinin sağlanması amacıyla güzergâhın belirli bölümlerinde kısmi yol kapatma uygulanırken, bazı kesimlerde şerit daraltmasına gidilecek.

SÜRÜCÜLERE ALTERNATİF GÜZERGÂH UYARISI

Asfalt çalışması nedeniyle İstasyon Caddesi'ni kullanacak sürücülerin yol üzerindeki trafik işaretleri ile görevli personelin yönlendirmelerine uymaları istendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ulaşım sırasında yaşanabilecek yoğunluğun azaltılması amacıyla sürücülerin mümkün olduğu ölçüde alternatif güzergâhları tercih etmelerini önerdi.

stasyon-caddesi-2.jpg

Çalışma süresinin hava ve saha koşullarına bağlı olarak değişebileceği belirtildi. Ekiplerin asfalt bakım ve onarım faaliyetlerini planlanan takvim doğrultusunda yürütmesi bekleniyor.

TRAFİK AKIŞI KONTROLLÜ SAĞLANACAK

İstasyon Caddesi, Etimesgut ve Sincan arasında ulaşım sağlayan önemli güzergâhlardan biri olarak kullanılıyor. Çalışmalar sırasında yolun tamamının sürekli şekilde trafiğe kapatılması yerine, ihtiyaç duyulan bölümlerde kısmi kapatma ve şerit daraltma yöntemleri uygulanacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.