Acun Ilıcalı Fenerbahçe'ye başkan adayı mı oluyor?

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'ye başkan adayı mı oluyor?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz aylardaki "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak" açıklaması sonrasında sarı-lacivertli ekibin yeni başkanının kim olacağı merak konusu olmuştu.

İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alarak futbol dünyasına giriş yapan ve son dönemde futboldaki yatırımlarını artıran Acun Ilıcalı, sezon sonunda Fenerbahçe'de yapılması planlanan başkanlık seçimi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son dönemde futbolda dikkat çekici yatırımlara imza atan Acun Ilıcalı, başkanlık seçimine gitmeye hazırlanan Fenerbahçe hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

ADAYLIK SİNYALİ

Sabah'ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevi bırakması halinde sarı-lacivertli ekibe başkan adayı olabileceğine dair sinyaller vererek "Her Fenerbahçeli başkanlık hayali kurar. Ali Koç, başkan olduğu sürece böyle bir şey düşünmüyorum. Eğer 'Ben bırakıyorum' derse o günkü şartlarda bir teveccüh hissedersem taşın altına elimi sokabilirim. Bu görev, hayatıma ciddi bir yoğunluk getirecek ama çok ağır bir Fenerbahçeli olduğum için bunu düşünebilirim. Şu an için başkanımızı desteklemekten başka bir düşüncem yok." dedi

Ilıcalı ayrıca Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçmesinde rol oynadığını açıklayarak şunları söyledi:

"Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos yakın dostum. Çok mutsuz ve umutsuzdu. Ciddi bir yatırım yapmasına rağmen takım bir şekilde istediğini veremiyordu. Geçen sene ciddi bir puan farkı yapmışlardı ama şampiyonluğu verdiler. Dertleşirken tavsiyemi sordu. Benim de aklıma winner (kazanan) bir isim olduğu için Fatih Terim geldi. Başkan önce bir şaşırdı. Dedi ki 'Terim'i gelmeye ikna edebilir misin?' Ben de, 'Projen iyi, Fatih hoca zor işleri sever' dedim. İki taraf da sıcak bakınca gerçekleşti. Bir kimya oluştu. Panathinaikos Başkanı için de Fatih Terim ile 3 dakika sohbet etmesi yetti"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.